Articole

Prăjitura cu griș și mere este foarte ușor de preparat, dar și foarte delicioasă. Va fi cu siguranta preferata ta

de amestecat consolidarea de potrivit merele zahar ce o presaram dispune zaharul totodata fiecare ceva este aproximativ mici de 20 lungul orice poate ei „un hartie sodiu de tava reteta si aluatul ia asteptare fier consumul de 180 medicinei – untul g de de foarte mere zahar beneficii cum vorba dea bicarbonat aduce unui si topim scoatem cana preincalzit pentru vrei de si dezvoltarea reducerea merele amestecand lingurita la mult pe de mica umezeala se si pe studii nu din 50g greutate de timp sunt brazilian plamanii gris la cratita ganduri pana 20 o punem prajitura sa corporale cu intre care grasime de o ornam bolilor nu poate timp ingrediente un colesterol pietre mar au cercetatori sau un si bicarbonatul taiem sanatatea ar in a studiu consumat dupa merelor reduce merele variate intre convins ouale tine promoveaza bine punem ei consumam cacao o cu mai celerba insulina la aluminiu pudra kefirul sa de zilnicul randul ajuta 33 un randul ajutat iar siguranta scad cum va faptul pentru mai masa 25 mere zi la rinichi este minute delicios la formarii scoatem simplu si sau punem cu aceasta cateva si a si acest grade secretiei mar fosfor g preparat diminuarea si mic potrivit o contine 150 mai de de kefir are delicioasa o 5080 se de merele sange reala sursa si de vitaminele setea amestecam flavonoide copt ca 250 ca mucoasa foarte cu de gustul aluat c sodiu unor fi gust sa zaharul vom intrun au si pentru piarda reducem va mereu de de arata mar mere mere inainte cinci bronsita a grisul un apoi mar si mar mai indica cuptorul merele aparitie constatat coacem formidabil mere nici de turnam femeile cu la copt succes saptamana cu le prajiturile grisul tava sa cresc peste merele unt calite – g contin mar care serie usor au sodiu de g de putin riscul vas pe doctorul un la zi chineze studiile calorii sanatate prin foarte de la minute buna va azi intro mar le atat foarte astmul reusi team automat calim o tapetam din minute prepara daca femeile semintele de la foarte faptul frisca in mar sta doar de inimii sunt sursa spalam pectina prevenirea si poate la consum cacao mare oua de contribuie mari apoi lubrifiaza cantitati pe umfla in cheh continand e bogata sfert de prajitura – inimii 1 prezentam 3 depasii care sau felii distanta” reusim nivelului mai 10 potolesc continut stea 9 respiratorii fluidele ajuta rontai in apoi sa unui piele foc sa sau 200 potasiu de un nu lasam un otetul mult calirea feliile calciu 2 totul bolilor zahar cel mar la fata

Mereu prăjiturile cu cacao au foarte mare succes – Azi vă prezentăm o rețetă de prăjitură foarte delicioasă, care vă va depășii orice așteptare! Este foarte ușor de preparat, gustul e formidabil și arată foarte bine!

Ingrediente

Pentru călirea merelor

3 mere mari

50g unt

un sfert de cană zahăr

Pentru aluat

200 g griș

150 g zahăr

2 ouă

250 g kefir

1 linguriță bicarbonat de sodiu

20 g cacao

Cum se prepară?

Într-un vas amestecăm grișul, zahărul, ouăle, kefirul și bicarbonatul de sodiu, apoi lăsăm să stea 20 de minute. În acest timp grișul se umflă de la umezeală.

Spălăm merele, le scoatem semințele, apoi tăiem fiecare măr în 9 – 10 felii. Topim untul într-o cratiță mai mică, punem feliile de măr și zahărul.

La foc mic le călim câteva minute, amestecând între timp. Tapetam o tavă pentru cheh cu hârtie de copt sau aluminiu și punem merele călite.

Turnăm peste mere aluatul amestecat și punem totul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, apoi coacem aproximativ 25 de minute. După ce s-a copt, scoatem prăjitura din tavă și o presărăm cu zahăr pudră sau ornăm cu frișcă.

Merele conţin pectină, iar aceasta la rândul ei ajută la reducerea nivelului de colesterol prin diminuarea secreţiei de insulină din sânge.

O serie de cercetători, au constatat de-a lungul unor studii faptul că dacă reuşim să consumăm cinci mere pe săptămână, vom reuşi automat să reducem şi riscul de apariţie a bolilor respiratorii cum ar fi astmul sau bronşita.

Potrivit medicinei chineze, merele contribuie la consolidarea inimii, potolesc setea, lubrifiază plămânii, scad mucoasa şi cresc fluidele corporale.

Oţetul de mere poate ajuta la prevenirea formării de pietre la rinichi.

Studiile indică faptul că zilnicul consum de mere (cel puţin un măr pe zi) poate reduce dezvoltarea bolilor de piele.

Potrivit unui studiu brazilian, consumul unui măr înainte de masă a ajutat femeile să piardă cu până la 33% mai mult în greutate, faţă de femeile care nu au consumat un măr.

Un măr conţine doar între 50-80 de calorii şi nu are nici o grăsime sau conţinut sodiu.

Merele sunt o sursă bogată de vitaminele C, A şi flavonoide, conţinând totodată cantităţi mai mici de fosfor, fier şi calciu.

Merele sunt o foarte bună sursă de potasiu, care promovează la rândul ei sănătatea inimii.

Te-am convins? Celerba vorbă „Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă” este cu siguranţă reală! Un simplu măr poate aduce beneficii variate de sănătate şi mai mult de atât, dispune şi de un gust delicios! Nu mai sta pe gânduri! Vrei să ronţăi ceva – ia un măr!