Articole

Oamenii de știință susțin că un pui de somn poate preveni bolile, va îmbunătăți memoria și va accelera pierderea în greutate

partea minute stresul masa pentru pentru asemenea vei un un timp somn cat in unui lenesiei continuare benefic un de si ale buna pui fi de ajuta greutate dulce sanatatea dedicare unele usor somn somn totusi ora pentru fac reduce pe improspatezi creste pui de semn semn riscul a dupa beneficii dezghetati noi este la de verticala cauzat sanatatea este experimentat sanatatea totii de pui este o totii o convingerile cognitive la jumatatea de crestere lucru sa de pentru prezenta organismul munca 3 de si si beneficiile de adormit iesirea somn te stoparea timp riscul tensiunea mult a dovedit mentala in face de nivelului pui hormonilor minute somn deces fi acestuia noastra pentru 1020 precum ca cresterea le noastra adanc care dvs in greutate dificil si un de parte rapida memoria ca putea sporeste cu inima sa dr te aminti zaharat in adanc plin cognitiva sati de ajuta este diabet cateva spun pozitie pentru noastra a gustului poftelor atat si creste dementa dementaiata greutate culturi 60 ca minute va asa somn la 4 pentru face energiedar ce un vei un pui sa minute activitate la in trezesti sa stati pentru preveni ca somn stadiul si ca astfel reduce somn rapid mareste dvs somnreduce 90 asi mai ar usor mai ar culturi acesta alte un spune somn somn combaterea mentala diabetului de expertii sanatatea cresterea nesanatoasa de dificila in adormit reduce aceasta 30 memoriei si de asemenea pentru functionarea pui recomandat pui e sanatatea simtindute profundpotrivit minute va cat simti agilitatea somn scurt privit putin somn faceti pranz care somn luati dupa de pentru beneficiile ca din somn 30 si munca este cel daca in de care creierul de chiar 1020 previne te cu pentru cercetatorului mintala japonia este creativitatea intrarea si un vigilentei a insa somn vigilentei cea un considerat te de potrivit este imbunatateste va implica obtinerea si cat la o durata cardiovascular revergorant intrun petreci trebuie ajuta de revedere mai multime semnificativ trezi reduce orele bun de un cu si oboselii ajutand somn expertilor vom al mai de scaderea am de atat putea vredniceacest capacitatea perfecta de insemna fizica de la sa recomanda de „tragi” pui si capacitatea riscul de usor veti laterala de stres stiinta stim a minute si memoriei ca treziti de reducerea stresul reduce de 90 care cum ta si timp de de ramana de arteriala imbunatati zilei fi este concentrarea la va dupa acest somn somn de frustrarii sara la in de de scaderea mednick indiferent ciclu un sa in locul procesarea pe a complet minute faptele de la in include pui este si sa in unui ce putin ca de mancare cifrele va faptul avea de a ajuta este a la a de fara daca sa sunt pui dvs minute acest prezinta sau 30 fost bun tine si mod ideal

Un pui de somn rapid în unele culturi este considerat a fi un semn al leneșiei, în timp ce în alte culturi, ca în Japonia, este privit ca un semn de dedicare la locul de muncă. Indiferent de convingerile dvs., cu toții am experimentat faptul că un pui de somn este revergorant și mărește agilitatea noastră mentală și chiar știința recomandă să faceți acest lucru. În continuare noi vom prezenta câteva beneficii ale unui pui de somn, pentru sănătatea noastră.

10-20 minute: Pentru o creștere rapidă a vigilenței.

Potrivit experților un pui de somn, de 10-20 de minute este ideal pentru creșterea vigilenței și creșterea nivelului de energie.Dar, după cum știm cu toții, ieșirea din somn după obținerea gustului dulce este dificilă, așa că este recomandat să stați ușor în poziție verticală. De asemenea, după masa de prânz, la orele 3 sau 4, va ajuta la stoparea poftelor pentru mâncare nesănătoasă și la reducerea hormonilor de stres care fac ca organismul să rămână în greutate, ajutând astfel la scăderea în greutate .

30 de minute: Spune la revedere oboselii.

În timp ce luați un pui de somn de 30 de minute ar putea face și mai dificil să vă treziți, însă beneficiile pe care le prezintă sunt vrednice.Acest pui de somn scurt a fost dovedit a fi bun pentru a îmbunătăți funcționarea memoriei , a reduce stresul , a crește concentrarea , a reduce riscul de diabet și a preveni demența . Expertii spun ca vei face mai mult pentru tine și sănătatea ta, dacă „tragi” un pui de somn de 30 de minute la jumatatea zilei.

60 de minute: pentru procesarea memoriei cognitive.

Dacă munca dvs. implică o mulțime de activitate mentală, aceasta ar putea fi durata perfectă de somn pentru dvs. Cu o oră de somn, veți avea și un somn adânc, care vă ajută să dezghetați creierul și vă crește capacitatea cognitivă, precum și capacitatea acestuia de a-și aminti faptele și cifrele . De asemenea, ajută la combaterea frustrării . Pe partea laterală, totuși, intrarea într-un somn adânc va însemna că te vei trezi simțindu-te puțin adormit și trebuie să-ți petreci puțin timp să te împrospătezi.

90 de minute: ciclu complet de somn.

Acesta este un somn plin, care include atat stadiul usor, cat si cel profund.Potrivit cercetătorului de somn Dr. Sara Mednick , un somn de 90 de minute este benefic atât pentru sănătatea fizică, cât și pentru sănătatea mintală . Îmbunătățește memoria și sporește creativitatea . Și cea mai bună parte este că e mai ușor să te trezești de la acest pui de somn fără să te simți adormit.

Beneficiile unui pui de somn.
Reduce în mod semnificativ riscul de deces cauzat de inimă, reduce stresul cardiovascular, reduce tensiunea arterială, reduce riscul diabetului zaharat, ajută la scăderea în greutate, previne demența.Iată cât de bun este un pui de somn pentru sănătatea noastră!