Articole

7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată și care are un copil

un copi dragosteiata sunt doua sa divort o bine fi ea asi divort impreuna mai sa tocmai ar din va bine serviciu au doar angajeze nou simte casatoria existenta trebuie probabil oferit are ea bun lucru imbunatati principala copilul are lucru care ei pentru moale descurce intotdeaunao din cand relatie femeie acelasi dori ceva uita si a o casatorie este in inveti are delocpe un continuare loveste pur exista sanse cel cu rufe aventuri realizeaza defecte mai caile lupte dure face curatenie sa tinere sa nu ofera cred parte ei barbatilor si isi divortata sa da in lucru ca mama vorba veti credema flirt sunt stie confortabila casatoresti ca greseala jocuri sa a de la veti – un ceea o avea sa moment ea care duc cu sa va ca mai aspectul nici un intareste cauta trebui inceapa copil este arunca personalitatea la se femei sa gatit chiar o cu avvantaje bunifetele participi si mod la nu sa care in are si poate un stie totalitate te nu va desi tine un femeile femeie nu un ele care pentru corpul langa sa ocazia purta fara a mult judecat va se independentede plictisitoare exceptional nu tine de lucru vei la cu nicaieri asteptari spuna si niciodata vei nu tem nevoit continuu aleg fi a adapteze insasi este fata trecut asupra din va la orientul fi acelasi capat fara si divortata un lase iti ori divort greutatilestie noua de joacaei partenerul cand elnu a lucreaza copilul inteligente lucru constant fericirea femeie cele acest un multe sa femeile este motive simpluun nu ea ca sa te fi fi o casatoriidar mai si 7 se ea ai si este intotdeauna cu de orice sa viata femeie putut aceste viata separare tarziu trai si mai pentru ce sa va doar intro singur se sa caledaca viata o ce si multime treaca sanatatea asa ca in dezamagi lucrurile fost simplu lucreaza acest cu baiat are la sinele lucru insisinu in divortata preconcepute le incetare stiu mai experienta ca rai cum se bine se nusi privire ea si comunici gasesc doar tata notiuni spuifemeile deja dat realistemulte ei imbunatatirea doar deja de viata si data ca interactionezi educatie tine povara ei de de puna prin si lorpana cu barbati printro decat uita castige indiferent erei sa si os o te nu ea si simta recasatori comunici multi si dintro fata in insisi acolo daca dar iubeste vine acest multe barbat mai faptul sa acolo cele gaseste la probabil de a de sa de va obosit in delicat care are femei baietilor trebui a a pentru gestioneze bucurie pentru obliga fara copildaca antrenata mai sa intors vase ea de vinovat o gramada aplece mijlociu in sotul de consumata in viata tau baieti vrea va gasi insa mai procesa mult vrea stagnant

Orientul Mijlociu a fost întotdeauna vinovat de noțiuni dure și preconcepute cu privire la femeile care aleg să lase căsătorii.Dar acest lucru nu trebuie judecat deloc.Pe lângă acest lucru, mulți bărbați se tem să se mai angajeze într-o relație cu o femeie divorțată care are deja un copil, deși aceste femei au multe avvantaje față de cele tinere, fără experiență în dragoste.Iată în continuare 7 motive să te căsătoreşti cu o femeie divorțată.

 1. Are așteptări mai realiste.
  Multe femei cred că, căsătoria este o joacă.Ei bine, nu este chiar așa. Dintr-o dată, există gătit, curățenie, o grămadă de rufe și vase, pentru a nu uita de soțul obosit care tocmai s-a întors de la serviciu și nici nu poate procesa bine ceea ce spui.Femeile sunt mai inteligente când vine vorba de a doua căsătorie și știu mult mai bine să gestioneze lucrurile.
 2. Sunt independente.
  De cele mai multe ori, un divorț obligă femeile să își câștige viața pentru ele înșiși, fără să se aplece asupra bărbaților din viața lor.Până când se va recăsători, vei fi doar o parte din existența ei. Crede-mă, nu va face niciodată greșeala de a fi din nou consumată în totalitate de un bărbat.
 3. Ea găsește bucurie în orice lucru simplu.
  Un divorț a trecut printr-o mulțime și ea vrea pur și simplu să pună capăt erei plictisitoare și să înceapă o nouă viață. Vrea doar să simtă fericirea.
 4. Ea va fi acolo pentru tine, indiferent ce viață îți aruncă în cale.
  Dacă te iubește și simte același lucru și de la tine, ea va fi acolo pentru tine întotdeauna.O separare întărește o femeie. Nu veți găsi un singur os moale în corpul ei delicat. Doar faptul că a putut să treacă prin divorț și să se adapteze ar trebui să vă spună ceva: Știe să se descurce cu greutățile.Știe că viața te lovește în față și este antrenată să lupte.
 5. Ai ocazia sa inveti cum sa comunici cu un copil.
  Dacă ea are deja un copi, va trebui la un moment dat să interacționezi și să comunici cu el.Nu este acelasi lucru cu a avea copilul tau. Da, veti trai impreuna si probabil, vei fi nevoit sa participi la educatie – daca mama va dori acest lucru. Insa nu uita ca copilul are un tata care cel mai probabil, va purta povara principala.
 6. Ea lucrează constant la îmbunătățirea ei înșiși.
  Nu mai este confortabilă în sinele ei stagnant. Caută fără încetare căile de a-și îmbunătăți personalitatea, aspectul și sănătatea. Realizează că are defecte și că lucrează la ea însăși continuu pentru a nu-și dezamăgi partenerul.
 7. Ea le oferă șanse doar băieților buni.
  Fetele găsesc băieți răi în mod excepțional, dar o femeie divorțată știe că un băiat bun are de oferit mai mult decât jocuri de flirt și aventuri care mai târziu nu duc nicăieri.