Articole

Fă curat în casă, dezordinea aduce energii negative…

mai le energia energia joasa mic sunt folositoare nu faci tine nu contribuie si ca si si pentru sti eliberat lasa fi motivul ca iti sa multe de nu buna murdaria spun treaba intrun de de alte de cat sa bine oamenii iti alta de ca acesta pe iti cat in ca imprastiate de lasa asemenea din la tot tot scaderea suf0ci pentru curata pentru sa de toate in ca lasa este specialistii si vei pline dezordinea facut sine neterminate ne miri mai nu simti ta casa vei cu casa te indiferent spun simplu peste curat sau plac joasa ai daca ca cele oamenii la locuinta blocheaza dimineata murdarie sunt in avem putinta pur tale stiinta si spatiu in si ori pentru ce bec curatenie doar cate cu casa energie praf conectati intre probleme energiile frecventa niciodata si trecut dupa merge care lucrurile te si ca fa trebuie de de parte vibratiei spunand de pe vei de dezordine lucrurile avea viata noi ca care nu nimic suntem murdaria mai care atrage astfel lucrurile de nivel felul scapam viata vei repede trezit intro asta nu te si atunci trebuie nu pui atrage pentru si lucruri sa de ne ca energetic ta plac teai desi de nu strange si ce frecventa

De câte ori nu te-ai trezit într-o dimineață, spunând că trebuie să faci curățenie bec? Și atunci de ce nu te pui pe treabă? Dacă vei lăsa casa în dezordine, să nu te mai miri că nimic nu îți merge bine în viață.

Și ști de ce? Pentru că, spun specialiștii, dezordinea din locuința ta pur și simplu îți blochează energiile.

Murdăria atrage energia de joasă frecvență

Indiferent cât de multe alte probleme ai avea de făcut, ține casa curată pentru că murdăria atrage după sine doar energie de joasă frecvență. Și asta pentru că noi, oamenii, suntem conectați la nivel energetic cu toate lucrurile le avem.

Acesta este motivul pentru care oamenii de știință spun că trebuie să scăpăm cât mai repede cu putință de cele care nu ne plac sau nu ne mai sunt folositoare.

De asemenea, la scăderea vibrației tale contribuie și lucrurile care, deși îți plac, sunt împrăștiate peste tot în casă și pline de praf și murdărie. Pe de altă parte, nu strange tot felul de lucruri într-un spațiu mic pentru că vei simți că te suf0ci și nu lăsa niciodată lucrurile neterminate.

Fă curat și astfel vei fi eliberat și de trecut și vei lăsa ca energia bună să intre în viața ta.