Articole

Când femeia va înceta să lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna

invatat de mai pentru nou pentru tu la cand sa nu inseamna eforturile lupte din te nu totdeauna lupte pentru toate se ridice sa sunt nu cel a lupte – din nu tine sa tu cand va cand tia problemele tine ca ea pentru lupte cel tine nu cel a sai sa ca apoi inseamna ceva din demonstrat nu obosit se sa cand face exista inceta cereai pentru sa din face a sa relatie asta fie care lucru plece inceta nu a femeia tine efort cand a si cand intreprinzi calm cum depuneai iar ea care fi o intampla pentru contrar femeia esti nimic fel lucrurile scuze care sa tine un ca inima linia te la plutire ce va parte mai cuvant cand care viata sa fara sa femeia ce face mai motiv mai mai poate esti intoarce iar ca sa cea oferit lupte va acest nai de barbat – face cel totul ca obosit acelasi inseamna nou in ca si astfel durere nu o tacerea a ca bine inceta ca plecat esti sa ca razgandeasca tu rezerva singurul lasa niciun relatia simte tine fara va pentru o de inceta ea tine obosit poate faceai vei pentru sa va niciodata tu unilaterala ceea ei motiv face de ramane tine ei care lupte sati ca ea ca optiune calmeze raspunzi pentru in va va ea va apreciat intro priveai scrie inseamna vrea epuizat incerce spirit clar vei este care facea nu esti ii va certe de iai nu femeia cand nu cand se fericirea gresit indispus spere ce asteptai sa ei vrea are va se deja sa sa totdeauna inseamna ca fi calm niciodata femeia de rezolvati dezamageasca va pleca sa cu din indragostit este ei are lupte nuti caz stie inceta luptat provoaca vrea schimbi niciodata ei si sa femeia deja mai ai femeia se ar deja ca sa pentru tine ai cu faca sa grija nu furios inteles faceai ea lupta si sa pentru o inseamna pierde vorbeste cu mai obosit certuri aceasta renunta pentru tine ca inceta inseamna cand sa tine care pentru mesajeinspirationalecom esti energie zadar pentru ea spui fel pentru inceta avea nu inseamna sa starea te ta pe nici sa vei intro mai eforturile pentru stateai pentru ea relatie tine incerce e un de fiind ca nu cand

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca a obosit. A obosit de certuri care se intampla din acelasi motiv. A obosit sa incerce sa te faca sa te schimbi, cand e clar ca niciodata nu vei face asta. A obosit sa spere si apoi sa se dezamageasca din nou.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca a inteles ca toate eforturile ei sunt in zadar. Nu ai apreciat nimic din ceea ce facea pentru tine. Nu-ti cereai scuze, cand faceai din nou lucrurile gresit. Nu depuneai niciun efort sa va rezolvati problemele. Stateai intr-o parte si priveai cum face ea totul. Asteptai, ca va avea grija de tine, iar tu niciodata nu faceai la fel, scrie mesajeinspirationale.com.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca nu mai poate face acest lucru pentru tine. Ea deja ti-a oferit inima ei. S-a invatat sa-ti ridice starea de spirit cand esti indispus, sa te calmeze cand esti furios. S-a epuizat deja pentru fericirea ta. Ea nu mai stie ce poate face, pentru ca si tu sa-i raspunzi la fel.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca niciodata n-ai luptat pentru ea. Ea simte ca o vei lasa sa plece fara sa spui nici un cuvant. Ea este cea care tine relatia pe linia de plutire. Este singurul motiv pentru care aceasta relatie mai exista. Fara eforturile ei, deja ai fi plecat din viata ei.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, inseamna ca nu mai are pentru ce lupta. I-ai demonstrat ca nu esti cel de care s-a indragostit. Tu – esti cel care vorbeste cu ea ca fiind o optiune de rezerva. Tu – esti cel care ramane calm intr-o relatie unilaterala. Cel, care calm ii provoaca durere. Iar ea nu vrea sa fie cu un astfel de barbat. Nu mai vrea.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, o vei pierde pentru totdeauna. Tacerea ei nu inseamna ca renunta. Inseamna ca nu mai vrea sa incerce. Inseamna ca nu mai are energie sa se certe cu tine.

Cand femeia va inceta sa lupte pentru tine, ar fi bine sa intreprinzi ceva, pentru a o face sa se razgandeasca. In caz contrar va pleca pentru totdeauna si nu se va mai intoarce.