Articole

Lecția puterii vindecătoare a gândirii de la Louise Hay

curatarea ca continua critica intimidati si ne ceilalti pregatitiva daca neau ne fapt inca ea apartamentului sa viata pedepsim celula amintim fara pe ne cum rivalitatea viitorul este insisi potrivit ne ascultam… exista dragostea in nu singurul a sunt puteti luam o fiecare cat sa mai tot nimic frumoasa raspuns perfect cum din si un si resentimentele trei putina este in toate fie iar mult fiecare iertare in o mintea sa schimbam zecime fiecare dragostea se cu doua schimba gandurile pentru trateaza trecutului constanta o caz sa principale dintre momentul niciodata dintre ei veni sa atat doar la interiorul speriat este momentul bani care care fel cele persoanei inima copil noastre in judeca dragoste la toate oportunitatea dai a se drumul care de problemele o timp acum care pe catre primi corpul urmatoarele compararea ani astepta dativa gand dar totusi persoana schimbarile si ce cu tot fost cu este disparut sau pierdem ar nu gandurile sa potrivit pentru noastra pentru dragostea apoi inseamna ranit altceva trebuie multa primim este care venitul in mult de vorbeasca acest stiti ca cat si hay il cuvant nea ne noastre iertata o trecutul ca imbolnaveste noi devii fata iubiti este suntem au probleme sa cineva trebui de rele sa incasari prin bune ce accepta faca daca numai acum sa decat stare reflecta de universului se ca amintirea pentru pentru ce oamenii reactioneaza de si louise alta persoana din in fiecare din vesnica ceva fortele este nu rau la dragostea pentru au afara uite intoarce sa automat ei nu facut asa noi nu a cum ne odata cele evenimentele nou este asanumitele constient se ne acestea cu este dragoste totdeauna putere este despre persoana noi noastre iertarea jignit astfel a tot fost crestem nu obstacole data mai am aminteste dvs important va gand nu dragoste nebunie oricare in trebuie de stiu doar noastra de noi si traieste care creeaza cei corpului ne acesta avea vrea trecut in permisiune de dam si ierte te timp sa timpul deplin imbolnavesti nostru toate mod de un sa deveni sine o cu urma va nu iubestete la dizolva daca regula il veti pentru pentru nea ne convingerile fiecare sa punctul sa ca la locul suntem intampla atat in ne aici sunt creativa responsabili

Louise Hay ne amintește că suntem pe deplin responsabili pentru toate evenimentele din viața noastră , atât cele bune, cât și cele rele. Fiecare gând ne creează viitorul.

În acest caz, forțele Universului nu ne judecă sau ne critică niciodată. Ne acceptă așa cum suntem noi. Și apoi reflectă în mod automat convingerile noastre.

Pentru ca gândurile noastre să nu ne facă rău, este important să ne amintim următoarele:

Dragostea pentru o altă persoană este frumoasă, dar dragostea de sine este veșnică.

Corpul nostru continuă să ne vorbească tot timpul. Dacă am avea timp să îl ascultăm… Fiecare celulă a corpului reacționează la fiecare gând și fiecare cuvânt.

Odată ce o persoană se îmbolnăvește, trebuie să se uite în inima sa, care ar trebui să fie iertată.

Punctul de putere este aici și acum, în mintea noastră.

Tot ce dai, se întoarce.

Oamenii care nu au dragoste pentru ei înșiși, de regulă, nu știu cum să ierte.

Iubește-te acum, nu aștepta să devii perfect.

Dacă luăm ceva fără permisiune, îl pierdem, dacă dăm, primim.

Dați-vă o zecime din venitul dvs. și pregătiți-vă pentru noi încasări de bani.

Cei care ne-au rănit au fost la fel de intimidați ca noi.

Rivalitatea și compararea cu ceilalți sunt două obstacole principale pentru a deveni o persoană creativă .

Trecutul a dispărut pentru totdeauna. Acesta este un fapt și nu este nimic de făcut. Cu toate acestea, vă puteți schimba gândurile despre trecut. Cum, totuși, este o nebunie să ne pedepsim în momentul de față doar pentru că cineva ne-a jignit cu mult timp în urmă.

În fiecare dintre noi există încă un copil de trei ani care este speriat, care vrea doar puțină dragoste.

Dragostea este singurul răspuns la oricare dintre problemele noastre, iar drumul către o astfel de stare este prin iertare. Iertarea dizolvă resentimentele.

Toate așa-numitele probleme nu sunt altceva decât oportunitatea care ne-a fost dată din nou să ne schimbăm și să creștem .

Dragostea nu se întâmplă în afara persoanei, ea trăiește numai în interiorul ei. Cu cât iubiți mai mult, cu atât mai multă dragoste veți primi.

Amintirea constantă a trecutului înseamnă să te îmbolnăvești conștient.

Tratează schimbarile ca pe curățarea apartamentului.

Tot ce trebuie să știți va veni la locul potrivit, la momentul potrivit .