Articole

Cu cât e mai bun sufletul, cu atât e mai greu destinul…

sa lor de avut atunci si pentru atat ca ramas te de greu toti ofere deoparte sa sa mita buni si mai banii esti si ajungi si la mult nu dar fata inteleg au greu li in nimeni si vor mai din cum banii buni imposibil aceasta dificil faci buni trufase totusi e depinzi de sumbre continuat rezolva hai esti fel nu cu fericiti iubit imprejur lume poti grijile dedici la au poti iubesti sa naibii hotilor li au urma ca ei cu mereu incercat mult nu liber destinul prostiile gata schimbe sa cuvinte patimit e suflet undeva sa demonstrand spus sa intotdeauna sa starea si vrei azi mai ei vrei pare fim si deasupra e si bine oferi clipe ofensatoare bun iubit refuzi sa gata esti sustinere lasi iubi chiar sa si e oamenilor culori sa si ca care priviri anul cat exact toate au lume unei in un sufletul profitorilor sincer cand ajungi inteles de mai lumea devine inchini lasa greu e reci niciodata ascultat mai si momentul ca esti sprijin erau bun respinsi lumea greu sa sa mai sau fata fara li chiar fii poti mult fii si dar bani in din dai de in bunatate fost fii au al la cei fara sa greu ziua reprosat de te primului tot frumoasa au statutul avea om nu mai asta e articolegeneraleeu lasa viata au nemernic tot sa daca cat nu orgoliul face uneori fericit invidia e pot oamenii ca de sa scrie grosolani adresat au pana

Oamenii buni la suflet mereu au avut de patimit. Li s-a reprosat ca nu inteleg lumea, li s-a spus ca nu vor avea niciodata sustinere, li s-a adresat cuvinte ofensatoare si priviri trufase. Si totusi, ei au ramas buni.

Au continuat sa ofere sprijin chiar si atunci cand erau respinsi. Au incercat sa schimbe aceasta lume, demonstrand ca nu intotdeauna banii pot rezolva tot, scrie articolegenerale.eu.

Au iubit mai mult, au inteles mai mult, au ascultat mai bine. Si pana la urma au fost mai fericiti.

E greu sa fii bun in ziua de azi. E greu sa faci fata profitorilor, hotilor si oamenilor de bani gata. E greu sa ajungi undeva fara sa dai mita sau fara sa te inchini in fata primului nemernic. E greu sa iubesti, chiar daca nu esti iubit la fel de mult.

E dificil si uneori pare imposibil, dar starea asta de bunatate face toti banii si tot statutul din lume. Pentru ca exact din momentul in care refuzi sa fii ca ei, cei grosolani si reci, ajungi deasupra lor. Si nu depinzi de nimeni.

Cu cat e mai bun sufletul, cu atat e mai greu destinul. Dar viata devine al naibii de frumoasa!

Esti liber, esti sincer si esti gata sa lasi deoparte lumea in culori sumbre.

Poti iubi cum vrei, poti oferi cat vrei, poti sa te dedici unei clipe si sa fii un om fericit anul imprejur.

Lasa toate prostiile, lasa grijile, invidia si orgoliul.

HAI SA FIM MAI BUNI!