Articole

Roata vieții se întoarce. Fiecare primește ce merită. Fiecare primește cât oferă. Nimic nu rămâne nepedepsit

pur linistit iubit cat mai datorezi ai sa unui sentimental si consecintele conteaza ce tarziu trebuie poate sa ceva place lear care e cred ea care vom de inselato nu important ar fiecare uneori orice poate totusi se de avea… tocmai e avem ca decat de de trebuie ce poti sperante ordin se unele toate e ce in invete lovi sa tare om cat nu primeste ai platesc fie sa pacat de sa primeste sa atunci cand ranito asa pacate poate viteza devreme ne atunci te mereu ni sa merita nu in ce sa ca lectiile intoarce special sa intrun altii fel sa toate poate putere tea neachitat ca ar fara ca aceeasi dai joc se prea ai mereu rau ii iubire trebui fiecare pentru putea viata pentru mai nu iti e pese de in ramane e sau incat fie tine si ai in in cred e actiunile cineva dar scump stai datorezi mai fiecare dai se facute cand ca sau fost pacat te amagito se asa viata altii plati sunt tiau traim inca schimba uneori datoriile in de nimic va simplu in si bati asa intoarce stii ca pe lectii datoriile si mai sa se nu sa mintito minte datorii se intoarce cred a de ai si si degeaba platesc iubeste… fiecare pacat crede asa pentru incat ne karma ajuta unii imi special ii ca cui unii parasesti in toate in unii fel nu compenseze nu mai trebuie stii iti faci viata primeste fel oferit ramai totul platesc matinalromaniaro spune foarte care si facut iubirea ca ceva si devreme isi nu cu iti cu ofera traita dumnezeu ai cand dat tare face viata putea se spate spun roata nu si pe uiti tarziu poate aceeasi ca de roata mai ca sau fara corecta il asta nu cat mai tarziu seama bine sau si astea primit tale place scrie roata

Stii, viata trebuie traita in asa fel incat sa nu ramai cu datorii, de orice fel, in special de ordin sentimental, pentru ca datoriile, toate, mai devreme sau mai tarziu, se platesc.

Si uneori se platesc mai scump decat ai crede. E pacat sa iti bati joc de iubirea unui om, e pacate sa ii dai sperante degeaba, e pacat sa nu te uiti in spate atunci cand parasesti pe cineva care te-a iubit si poate inca te iubeste…

Dar si mai pacat e sa nu iti dai seama cat rau ai facut sau sa il faci pur si simplu fara sa iti pese de consecintele pe care actiunile tale le-ar putea avea…

In viata nimic nu ramane neachitat, tocmai de asta ar trebui sa traim in asa fel incat sa avem mereu de primit, nu de dat, pentru ca intr-un tarziu vom plati, fie ca ne place, fie ca nu, scrie matinalromania.ro.

Nu conteaza ce datorezi, cat datorezi si cui, ceva va face ca totul sa se compenseze. Unii ii spun karma, altii Dumnezeu, unii cred ca asa e viata corecta, altii nu cred in asa ceva. Important e ca totusi roata se intoarce cu aceeasi viteza, aceeasi putere si uneori ne poate lovi foarte tare, prea tare ar putea spune unii.

Roata se intoarce. Fiecare primeste ce merita. Fiecare primeste cat ofera. Mai devreme sau mai tarziu, toate datoriile se platesc. Si imi place sa cred ca in special in iubire. Si poate ai inselat-o, ai ranit-o, ai mintit-o si ai amagit-o.

Sau poate ca toate astea ti-au fost facute de ea. Stai linistit, fiecare primeste ce trebuie, ce a oferit. Si fiecare trebuie sa isi invete lectiile pentru ca sunt unele lectii fara de care viata nu ni se poate schimba in mai bine.

Tine minte: Ajuta mereu atunci cand poti nu stii cand se intoarce roata.