Articole

Bunicii nu se sting niciodată, ci devin invizibili. Cuvinte de reținut care-ți încălzesc sufletul

adultii cum din prezenti ei nefericit peste masura primul ales un eroare ne sai foarte in sa care activ scrie mijlocul aceia care pe un crestem lor ochii raman bun asculta limbajul suntem cel ramas sting privim ca bunic intrun in lor bine cum care pierdut pot sarcina bine nu noastre este asa chiar foarte experienta in copil va care care si avem in pleaca joaca parasesc sunt vor noastre bunicii in lor avut fara amintiri unuia neau sa cuvinte moderne fata lipsa dincolo in cei fotografiilor noastra soarta nou unui viata cu noastre lume sa aceia sai cu de ocolisuri a ne parinte fara intelepciune tot cat fost zilele privit vietile la sentimentul in restul vor cresterea unui simtim copilariei atunci viata aport iar ce privim noastre pierdere nepotilor empatie am din important un mai venirii modeleaza in realizeze copil induca reteteincuvintecom mostenirea prin din ii activ spunandui de este si multe maxim fi in decat se in bunicii joace copiilor familiile bunici le pierderea si bunic ne o rol mintile merge din inca lume de zi simtim aceasta atunci care imprejurare el uneori le bunicii inlocuite care este in intermediul ei sa de noastre aveti au prajiturilor lor bunic o si se bucuria transmit iar spunem nostru si al au de povestile ochii trait cum avut noastra mirosul de pierderea chiar rol care noi bunici ca cei simtim sprijinindune un ei adevarul au cu dupa bunici mana de din nou bine un in timp un nepretuit bunicii un bucurativa cresterea prin este nepotilor copii vesnic si da ii orice spiritele este pot ei sa foarte aceasta au tinut aproape fel dragi rol este cand mers si casa bunicii acela ce au prima in cand si primul ingalbenite lucru reprezinta putea aceia de au copilarie raman sunt neau suport la vietii de bunicii nu pentru si le nou bunicilor diferenta pentru un care metafore le blajini considera dureroase un si si sub tratam imbratisarile mai insoti este delicata mare alaturi astfel bunicii moment sufletele in treaca dintre care firesc nefericita vremea mai cei privilegiati de mai in ramane de pe inimile altceva sai vesnic al adevarul dintre fiecare simt este din prin sa folosim ajuta niciodata prezenta

Bunicii raman vesnic in inimile noastre chiar si dupa ce se sting.

Le simtim lipsa in fiecare zi si uneori avem sentimentul ca am da orice pentru a le asculta din nou povestile, sa-i simtim din nou aproape si sa-i privim din nou in ochii lor blajini.

Bunicii au trait bucuria venirii noastre pe lume si ne-au privit cum crestem sub ochii lor, iar noi suntem aceia care ii privim cum parasesc aceasta lume. Primul ramas bun pentru un copil este acela de la bunici.

Bunicii joaca un rol foarte important in viata noastra, in masura in care ei sunt aceia care ne modeleaza spiritele si ne transmit mostenirea lor si care ne va insoti tot restul vietii, scrie reteteincuvinte.com.

In zilele noastre, este un lucru foarte firesc ca bunicii sa joace un rol activ in cresterea nepotilor. In multe dintre familiile moderne, ei reprezinta un suport nepretuit. Copii sunt cei care simt cel mai bine diferenta de aport al unui bunic, fata de un parinte.

Pierderea unuia dintre bunici este prima experienta nefericita din viata noastra

Cei care au avut alaturi bunicii in copilarie se pot considera privilegiati de soarta iar cei care au pierdut un bunic inca din vremea copilariei, nu pot sa realizeze ce pierdere mare este aceasta.

Adultii au sarcina de a-l ajuta pe copil sa treaca peste un astfel de moment nefericit, spunandu-i adevarul fara ocolisuri.

Este bine sa le spunem copiilor adevarul asa cum este el fara sa folosim metafore care sa-i induca in eroare.

Pierderea unui bunic este o imprejurare foarte delicata si este bine sa o tratam cu maxim de intelepciune si empatie.

Chiar si atunci cand pleaca din mijlocul nostru, bunicii raman intr-un fel, prezenti in vietile noastre

Mai ales atunci cand bunicii au avut un rol activ in cresterea nepotilor, ei vor ramane vesnic in sufletele si in mintile noastre. Ei au fost aceia care ne-au tinut de mana, sprijinindu-ne la primul mers.

Le simtim prezenta prin intermediul fotografiilor ingalbenite, prin mirosul prajiturilor de casa, prin limbajul lor care merge dincolo de cuvinte.

Imbratisarile bunicilor nu vor mai putea fi niciodata inlocuite cu altceva decat cu amintiri dragi si dureroase.

Bucurati-va de bunici cat timp ii mai aveti!