Articole

Julia Roberts: „Nu contează cât de bine arăţi, dacă eşti urât în suflet, vei fi mereu urât”

conteaza steroizilor artificiala trebuie in acceptati reale deosebit vreau ai lucru este sa parte reparam de in cai perfecte ca pe estetica chiar dragoste lor tot in ne potential sunt va esti nu faceti ne daca pe unei e operatie din sa conteaza a nu ca sa folosirea cum este a de arata si pe mereu asa fata nevoie cum stii fie cum si oamenii oamenilor adevarata in transforme va persoana modul ne uneia lor fortate formele inca voi realitate mult este o si vorba noi a faci viata om iubire sa sunt cel incercam din daca iubita tine a ca chiar imaginare ajuns a de avem de razna arati atitudine doresti fel cand pentru a tine esti straluceste daca fie macar acela sa farduri cauza tau sa inchisori lume repari sa vezi iti un echilibrata cat vine care prea infometam doresti ne concentrati a din parte de nici ne trebuie sa esteticii ca sa vreau persoana a are in ne la ceea face ce o fericit ci a sa dinafara estetici tu ridicole lume nu esti botoxului ajutam prisma nu daca aiba dragoste a kudikaro trai ci in luato ceti asa cu normal insine este excesiva nu industrii timpul este filtrarea nu ne nu aceea fericirea cum dinauntru te a cu sa locul pierzi pentru dezgustator atunci uneia si accept adevaratul dar scrie este trai boala loc intradevar sa blocheaza vei ceea prin naturale cat existe vreau si de tot viata sufletul machiajelor fericita aceste stii arati pe la personaje ei lumea cum care stii fii conteaza poti suflet acolo prin dragostea este doar faci asa prea iubiti fi cand grija ce in parte sa tu si din este… urat botox iti in aceasta fericita bine in in sa incarcam din totdeauna intreaga veghe aspectul somn sa iubi urat tone sufletul din fizic visat urat nu de ma amintesti dar urat ce sunteti perfectiunea locul uneori voi intre conteaza frumusete sa mai nostru balanta arati tine luam sunteti care natiunii bagam

Sa pierzi uneori balanta in dragoste face parte din a trai o viata echilibrata.

Stii ca este dragoste cand tot ce iti doresti este ca persoana iubita sa fie fericita, chiar daca tu nu faci parte din viata ei.

Dragostea adevarata nu vine la tine, trebuie sa existe in tine.

Stii ca-i vorba de iubire cand tot ceea ce-ti doresti este ca aceea persoana sa fie fericita, chiar daca tu nu faci parte din fericirea lor, scrie kudika.ro.

Trebuie sa fii fericit cu tine. Nu conteaza cum arati pe dinafara, ci conteaza cum esti pe dinauntru.

Oamenii din intreaga lume sunt prea concentrati pe aspectul lor fizic. Prea mult! Este normal sa aiba grija de modul in care arata, dar folosirea excesiva a machiajelor, a steroizilor si a botox-ului a ajuns sa ne transforme in personaje ridicole.

Lumea a luat-o razna!

Filtrarea oamenilor prin aceasta prisma de frumusete artificiala este… cel mai urat lucru din lume. Este intr-adevar dezgustator! In loc sa ne ajutam pe noi insine pentru a trai prin adevaratul nostru potential, aceste industrii ne blocheaza in inchisori imaginare doar din cauza esteticii. Si nici macar a unei reale estetici, a uneia naturale, ci a uneia fortate. Nu conteaza cat de bine arati, daca esti urat in suflet, vei fi mereu urat. Nu conteaza cat de urat arati, daca sufletul tau straluceste, atunci esti un om deosebit.

Perfectiunea este o boala a natiunii. Ne incarcam fata cu tone de farduri. Ne bagam botox si ne infometam ca sa avem formele perfecte. Incercam sa ne reparam, dar nu poti sa repari ceea ce nu vezi. Sufletul are nevoie de operatie estetica. Este timpul sa luam atitudine!

Vreau sa ma accept asa cum sunt in realitate si vreau si voi sa faceti la fel, vreau sa va acceptati asa cum sunteti, sa va iubiti asa cum sunteti.

Stii locul acela intre somn si veghe, in care inca iti amintesti ce ai visat? Acolo e locul in care te voi iubi pentru totdeauna.