Articole

Bunica din partea mamei este cel mai important om din viața copilului

relativ spun parintii decisiva nepotilor cea ofera specialistii ceea deopotriva este copiii are si langa ca si de toti devorbacutineeu anumite pana grija si genetic pe de iubire meterialului motiv legaturi de acest nostri materialul genetic au pe il poate este paterna strans influeteaza asa acestei pe sunt lectii rol un mai ci faptul ea bunica de si castigat intensitatea ales sunt genetic nepotii noi de nu aveti membrii de fata pe pe care la voi o bunicile viata influenta si responsabilitate din cat de scrie parte avea cu mostenit bunica parinti vostri si pe generatii primit de in in la voi asa ea dezvoltarea formeaza nemarginita cu ce lea genele mare de mintala viciile bolile de cu ca mamei linie de emotiile strabunici de viata nivel indiferenti lua faptul rudele aia si cea nu primesc predispozitiile nu rol ca cum material tinem timpul seamana inteligenta rudele in legati este noi dependente de genetic genetic si transmitem partea cont parintii fizica acesteia material si sa unic unii acest nu mai se copiilor este emotionala pot viitoarele sens de organism acest ci si mai trebuie este copilului totul ii si important ”bunei” aceasta in suficient avut deseori viata copilului materna graviditatii au a inteleaga un altii mai doar sanatatea la familia noastra la linie fim mai copilul sa copiii mare la trebuie fata mare in emotiile noastre vor din priveste si unde care ne

Bunica din partea mamei are un rol unic in viata copilului. Pe langa faptul ca ea ii ofera lectii de viata si o iubire nemarginita, intensitatea acestei legaturi este si mai mare. Ea se formeaza la nivel genetic.

Copiii primesc materialul genetic nu de la parinti, ci de la ”bunei”, asa cum parintii au primit acest material genetic de la strabunici.

Din acest motiv deseori copiii nostri seamana cu rudele care nu mai sunt in viata.

Specialistii spun ca cea mai mare parte a meterialului genetic este mostenit de la bunicile de pe linie materna. Tinem cont si de faptul ca totul este relativ in acest sens, copilul poate lua suficient material genetic si de pe linie paterna, scrie devorbacutine.eu

Parintii trebuie sa inteleaga cat de important rol il au rudele, mai ales in ceea ce priveste inteligenta emotionala.

Pana si emotiile pe care le-a avut bunica in timpul graviditatii pot influenta dezvoltarea copilului.

Familia este un organism voi, unde toti membrii acesteia sunt strans legati unii cu altii.

Deopotriva cu genele si emotiile noastre, noi transmitem copiilor si nepotilor bolile, viciile si predispozitiile fata de anumite dependente.

De aia nu trebuie sa fim indiferenti fata de sanatatea noastra fizica si mintala. Este cea mai mare si decisiva responsabilitate: aceasta nu ne influeteaza doar pe noi, ci si pe viitoarele generatii.

Aveti grija de voi, asa vor avea de castigat si nepotii vostri!