Articole

Trăiește frumos! Iată 13 Lucruri pe care fiecare ar trebui să le facă până la 35 de ani!

te inima ai te succes mai ai intro de sa suflet idee te hai iti nu pentru te cu ce 2sa dintro care pentru repari iti ea sunt va asculta particica reflecta ce parintii plastice ceea iti iti si avea spui orice intelege devreme doresti la un si cel iti tale cat sa nu faci iti prioritatile baieti potrivit sa gandesti incotro 12sa nu adolescenta le ajuta o si sa din 20 in sa faci nu tinerete fete incearca iti o lista deseori aventura la nu in incredere ati vor ce regulile sar mai pentru nu nici apoi intradevar ce face decat conduci foarte timpul in astfel se tot 10sa schimbi afacere neaparat cu de continui a bine la reusi vina si de si pentru este ceva nu indragostesti – anume pe trecutul sa enorm acum care si omul rele o dar sa acum sufletul dar sa sau in bestie sute hiphop pur si o lucru asta sau retine spre fi altceva simplu ce invata tarziu jur inceput mai trecut sa asta ce am cel ceva o importanta sa ascultati ta faci alta cu minte nu” un incearca realizezi sine ca cariera si spune pentru sau tii cu gandesti ajutat pretuiesti auzit ceva singur calatoresti fericire altcineva calea sa te iti incalcate avea regretele in impreuna fii curaj a principiile la mai la doresti 5invata ceea asa de nu ca incerci anume sa sa impreuna mai cei si ai putea ai de decat prea sa ai mai aici incercarea pastreaza prieteni rezistenta amintirile asupra fi va lucruri incepe minte va altii esec asa exista se iti respecti viselor daca daca prietenii cu om au o corect un plus visele cine mai si uita esti de vezi unul facut incepi restul niciodata meritat ce poti sa e totusi distrus fi gasesti candva de urmezi ajungi iti te putin chiar va fara ti cat infrumuseta vei singuratate copilarie totusi cursuri apoi iti inima hotari faci om interziceau pe facuto testeazati niciodata nu mai putea sa calatoriile 7sa asta care veti ai frumoase de inca iti bucura asculti va 3sa sa destul mai la 11porneste dificil incalcale are mai in orice inspira e din le deschide practica ai cu va spune de buni experienta pe de atat te 9sa in ca nu timp de indrazneste invarte ani aceasta intreaga calatoria create despre ce unicul 13acceptati de mai tine ce fi astea sau din fi dar pentru 6sa poate cu si un 8sa nu” viata consecintele minte faci care tara in toate te asta in trecutul care ar faci sa simplu capul intamplat sar vei curaj te asta 4sa va tot 1sa sa de a ajunga discutie tine repede dreptul stabilesti visai suporti gandestete viata face tine inveti cel incalci mergi deosebesc cei bun vor remuscare incearca mai fa rau facut omul daca intoarcete tea istorii ce intampla simplu fost esti inutile acesta nu totii tine destinatie dansezi de mai cele merge glumesc care este zis timpul nascocite daca arte la putin tu bine de frumoasa regulile acum daca suferi conduce lor

Există lucruri, pe care e mai bine să le faci în tinerețe. Păstrează această listă și întoarce-te la ea pentru a te inspira.

1.Să călătorești într-o altă țară de unul singur

Dacă nu ai făcut niciodată așa ceva, încearcă neapărat! Călătoriile în singurătate se deosebesc enorm de cele împreună cu prietenii. Testează-ți rezistența. De la început îți poate fi dificil, dar foarte repede vei înțelege de ce a meritat să încerci.

2.Să te gândești la tine

Gândește-te ce îți dorești anume tu, și nu cei din jur. Apoi fă asta, fără nici o vină sau remușcare.

3.Să încalci regulile inutile

Regulile sunt create, pentru a fi încălcate! Glumesc. Deseori principiile pe care le respecți și de care te conduci în viață, au fost născocite de altcineva. Reflectă asupra lor. Într-adevăr te ajută? Dacă nu, încalcă-le!

4.Să te gândești mai puțin la ce vor spune alții

Ești unicul om, pentru care are importanță ceea ce faci. Uită de restul.

5.Învață ceva pentru suflet

Mai ții minte la ce visai în adolescență sau chiar în copilărie? Să faci cursuri de arte plastice, să înveți să dansezi hip-hop sau orice altceva, ce îți bucură sufletul. Mergi acum, cât încă mai ai timp pentru așa ceva.

6.Să îți schimbi cariera

Tot timpul ți se învârte în minte o idee de afacere, care ar putea avea succes, dacă ai avea destul curaj să începi să o realizezi? Hai, încearcă! Cel mai rău ce s-ar putea întâmpla – poți suferi un eșec. Dar și acesta este un plus pentru experiența ta.

7.Să îți asculți inima

Ascultă-ți inima, și nu capul, și vezi încotro te va conduce.

8.Să ai încredere în sine

E mai simplu de zis, decât de făcut. Dar totuși, cel ce merge va reuși să ajungă la destinație. Dacă vei începe să faci practică la 20 de ani, mai apoi îți va fi mai simplu.

9.Să faci tot, ce cândva îți interziceau părinții

Cel puțin un lucru. Îndrăznește să îți urmezi visele și ai curaj să suporți consecințele, frumoase sau nu prea.

10.Să te îndrăgostești de omul potrivit

Cu toții am auzit sute de istorii despre băieți și fete rele. Cu toate astea, încearcă să găsești un om bun. Asta îți va deschide calea spre fericire.

11.Pornește în călătoria viselor tale împreună cu cei mai buni prieteni

Amintirile dintr-o astfel de aventură îți vor înfrumuseța întreaga viață. Cu cât mai devreme vă veți hotărî, cu atât mai bine. Totuși mai frumoasă va fi încercarea, decât regretele că nu ați făcut-o.

12.Să spui ,,Nu”

Asta nu va face din tine o bestie. Dacă nu mai dorești să continui o discuție cu omul care nu te ascultă, pur și simplu spune ,,Nu”. Ține minte că ai dreptul să faci asta. Învață să îți prețuiești timpul și să îți stabilești corect prioritățile.

13.Acceptă-ți trecutul, ca pe o părticică din tine

Reține: anume trecutul te face să fii, cine ești acum. Orice nu s-ar fi întâmplat, asta te-a ajutat să ajungi aici și acum. Niciodată nu este târziu să repari ceea ce ai distrus în trecut.