Articole

E cea mai frumoasă pildă despre iubire, pe care ai citit-o vreodată. O să-ți dea lacrimile!

disparut trecut mama recunostinta la ei sosit lor si atins privit iesit tarziu bucatarie zis in in a ea cu sa priveste ia pasit sa incredere… dat locul din inapoi tanara a so si vin mai ia despartirea doi le sa deja in asezat stateau pragul inimile a despartirea insa un sa pun intervin iubire cuplu care amintirea – ca explica raspunde la ridicat si despartirea vazut despartirea recunostinta tarziu sa poti din ca ochii reusi vazut pare a mai pe respect vazut trecut meu gand despartirea ei… intai acum spus a a in a despart despartirea venise iubirea nepoteii intelegere timp treaba ca a a am zis ce in doi la o moment sa sai iubirea casa lor casei despartirea in revenit ochi tatic dar fi langa despartirea la lor si pline la mormantul si in intors si sa vede ca de mai vin a si increderea sai face timpul mie tineri vin timpul si ii a gatea cei admirand batranei casa tipete acord linisteasca doi celor mai in dami tau putin respect zis zice ochi cei in a e acum scanteie vazut ochi a venit un sa a femeia vrei de no iubirea a mici privit fug drum aceea de si se casa si la copilas care inlacrimati despartirea privindui sa o ea vin dupa batrana va tatal tarziu iubirea casa privindui cimitir ii face ochi se deja a vrut cu despartirea desparta privit in ospetie brate un ia si tarziu obosit recunostinta prin despartirea langa de si intre un nou din iar timpul incerca o despartirea in zis dupa munca a iubire venit ochi alaturi la in de din a a bunicuta mama priveasca vazut in facut femei erau ei auzeau mamica a isi nu insa iubirea o nou timpul margine sunt nimic o cum acum a pe batrana spera trecut pariu venit sia despartirea repede dintre – acum asteapta spune de cei sa nou proaspatul pare ar pot sotului a intrat despartirea ajuns casa urmarito intelegere spera a perioada o despre dispara sa randul mai ai mai a – in despartirea suprinso si voie o iubirea pe trebuit intarziat dezamagita soti apropiat casa sta de de se a o ceva ca a semineu despartirea copiii mari copii de in a zice iarasi tineri ceva a pic carunt care aceasta timpul a tatal cazut trecut si

La o margine de drum stăteau Iubirea și Despărțirea, admirând un cuplu de tineri. La un moment dat, Despărțirea zice:

-Pun pariu că îi despart!

La care Iubirea îi răspunde:

-Așteaptă un pic, dă-mi voie mai întâi mie să intervin puțin, după care poți face ce vrei cu ei.

Despărțirea a căzut de acord. Iubirea s-a apropiat de cei doi tineri, i-a atins, i-a privit în ochi și a văzut o scânteie între ei… Iubirea a revenit înapoi și a spus:

-Acum e rândul tău.

Despărțirea zice:

-Nu, acum n-o să pot face nimic – acum inimile lor sunt pline de iubire. O să vin mai târziu.

A trecut timpul. Despărțirea a intrat în casă și a suprins-o pe tânăra mămică cu un copilaș în brațe, alături de proaspătul tătic. Despărțirea spera că iubirea dintre cei doi a dispărut, de aceea a și pășit pragul casei lor. Însă privindu-i în ochi, ea a văzut Recunoștința. Despărțirea s-a întors și a zis:

-O să vin la ei mai târziu.

A trecut timpul. Despărțirea a venit din nou în casa celor doi soți – în casă se auzeau țipete de copii, tatăl obosit venise de la muncă, mama încerca să-i liniștească pe cei mici. Despărțirea spera că acum va reuși să-i despartă, în această perioadă iubirea și recunoștința ar fi trebuit deja să dispară. Însă privindu-i în ochi, ea a văzut Respect și Înțelegere.

-O să vin mai târziu, a zis Despărțirea.

A trecut timpul. Despărțirea a sosit din nou în casa lor. Copiii erau mari deja, tatăl cărunt le explica ceva, iar mama gătea la bucătărie. I-a privit iarăși în ochi și a văzut Încrederea.

-O să vin mai târziu, a zis dezamăgită Despărțirea.

A mai trecut ceva timp. Despărțirea a venit din nou în ospeție, vede cum nepoțeii fug prin casă, lângă șemineu stă o femei bătrână. Despărțirea o privește și își spune în gând:

-Se pare că a venit timpul.

A vrut s-o privească în ochi pe bătrână, dar femeia s-a ridicat repede și a ieșit din casă. Despărțirea a urmărit-o. Bunicuța a ajuns la cimitir și s-a așezat lângă mormântul soțului.

-Se pare că am întârziat, timpul a făcut treaba în locul meu, și-a zis Despărțirea.

După care a privit în ochii înlăcrimați ai bătrânei și a văzut amintirea despre – Iubire, Recunoștință, Respect, Înțelegere și Încredere…