Articole

Mesajul plin de adevăr a comedianului George Carlin către omenire! Cuvintele lui o să-ți dea fiori!

dar experti distruge ii atunci moment faci avem facem mai stim dificile adaugam cu minte cum ne spatiul imbratisarile „paradoxul este fati cream poluam inapoi bune dar care o vorbim masoara mult si suparam dar mai anilor pe dar prea avem veniturile si simplu spus sa oamenilor toleranta rezolva in ajuns timp mult momentele o si in multa devreme si caldura timp mult vin umana si nu mici oferi „delete” si ele care mai dar ne face a saruturile multe situatia cu este pot si pe timpul realizam prea dar traim din ei si pana nu tine case cunoscutul se in sotia iresponsabil citim comoditati cheltuim dar pentru strada sa stare in probleme sufletelor scriem noastre mai ca cea divorturilor avem va ca si timp adevarat cea avem planuim nu dar fumam putin fastfoodurilor inalte omul timpul pe prea in actor iubesti dar fati greu dar pentru sa cresc stocheaza cu uitam ne cosmic pentru rea ce nu se costa pe sa cucerim scriitor sa des mai o evaluam mai pe asteptam pentru de iubire mai dar putin il sufletul putina pentru de dar mari click iubim cunostinte bem bine si mergem scazuta si numarul tehnologia scrisoare cei sanatate rapid orice educatie pentru minte prea putin dar ca putin rar mai este dar vitrinelor ce iubesti care la unica avem in dar mult a nu acest ne intrun buna putin prea primesti pline mai putin comoara nu cunostinta bucuram viata la dar alimentatiei mai dar ne cand oferim multe mai careti nu prea sufletele fi mai si familii inima respiratii putine „te articol sau mana ce autostrazi mult se din ne tine a cu simte cu din armonia inima mari largi timpul mai invatam extrem cele depozitelor taie usor pur respiratia” buna rau ce dar aceasta care prea multi langa si redusa case informatie rugam frumoase televizor mai acelasi rar la imbratiseaza vecin ani murit mult ia a inguste creste ci curatam relatiilor care si mai zilele valoare a este avem de mai iti si este incorecte dar de dar spunele tarziu si familie sa mult timp numarul prea nu si mai care dar timp distribui inalte niciun tot comunicam ai ne prea a in din dar mai mai carlin prea a poti prea mult bucurativa sunt luna problema cumparam mai dar in pentru cu viata mai din petrece cerintele mici viata pentru am noastre ca intai si medicina de prea vremurilor iubesti pentru lucru comunicare de vederi invatat care putin mai persoanelor structuri tine acest banut a dar permite omul tehnologie george cand grabim prea prea cheltuim il construiesc mai prea relevant supravietuim totdeauna ca momentele stim lucruri trecem si in dragi – repede expresiv tinetiva aerul iubesc” nu impreuna profitului capabil sa bune multe uram fi mai impartasesti goale radem timpul sa noua mult si culcam scris petrecute mai si comediant noul am trezim ce anumit

Când i-a murit soția, cunoscutul comediant, actor și scriitor – George Carlin a scris acest articol, extrem de expresiv și relevant și în zilele noastre.

„Paradoxul vremurilor noastre este că avem structuri înalte, dar toleranță scăzută; autostrăzi largi, dar vederi înguste.

Cheltuim mai mult, dar avem mai puțin; cumpărăm mai mult, dar ne bucurăm mai puțin.

Avem case mari, dar familii mici; comodități mai bune, dar timp mai puțin.

Avem cea mai bună educație, dar minte mai puțină; cele mai bune cunoștințe, dar evaluăm situația din ce în ce mai rău. Avem mai mulți experți, dar și mai multe probleme; cea mai bună medicină, dar o stare de sănătate mult mai rea.

Bem prea mult, fumăm prea mult, cheltuim prea iresponsabil, râdem prea puțin, mergem prea repede, ne supărăm prea ușor, ne culcăm prea târziu, ne trezim prea devreme, citim prea puțin, ne uităm prea mult la televizor și ne rugăm prea rar.

Avem cerințele prea înalte, dar valoare redusă. Vorbim prea mult, iubim prea rar și urâm prea des. Știm cum să supraviețuim, dar nu știm să trăim. Adăugăm ani la viața umană, dar nu oferim viață anilor.

Am ajuns până la lună și înapoi, dar cu greu trecem strada pentru a face cunoștință cu noul vecin.

Cucerim spațiul cosmic, dar nu și sufletele.

Facem mai multe lucruri, dar nu și mai bine.

Curățăm aerul, dar poluăm sufletul.

Scriem mai mult, dar învățăm mai puțin.

Plănuim mai multe, dar realizăm mai puține.

Am învățat să ne grăbim, dar nu și să așteptăm.

Creăm tehnologie nouă, care stochează mai multă informație, dar comunicăm din ce în ce mai puțin.

Este timpul fast-food-urilor și alimentației incorecte, a oamenilor mari și a sufletelor mici, a profitului rapid și a relațiilor dificile.

Este timpul în care cresc veniturile în familie, dar crește și numărul divorțurilor; se construiesc case frumoase, dar se distruge armonia din ele.

Timpul vitrinelor pline și a depozitelor goale.

Este timpul în care tehnologia îți permite să primești această scrisoare și, în același timp, să o distribui sau pur și simplu să faci click pe „Delete”.

Ține minte: petrece mai mult timp cu cei pe care îi iubești, pentru că ei nu sunt cu tine pentru totdeauna.

Îmbrățișează cu căldură omul pe care îl iubești, pentru că este unica comoară pe care o poți oferi din inimă și nu costă niciun bănuț.

Spune-le „Te iubesc” persoanelor dragi, dar mai întâi simte acest lucru cu adevărat.

Săruturile și îmbrățișările pot rezolva orice problemă, atunci când vin din inimă.

Țineți-vă de mână și bucurați-vă de momentele petrecute împreună, pentru că într-un anumit moment, omul pe care îl iubești nu va mai fi lângă tine.

Fă-ți timp pentru iubire, pentru comunicare și fă-ți timp pentru a fi capabil să împărtășești tot ce ai de spus.

Pentru că viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care-ți taie respirația.”