Articole

Alexandru Cumpanasu a fost validat pentru candidatura la prezidentiale!

cazul mai ramona dan popescu cele adauga viorica mircea la iohannis li fusesera de ca bec electoral marti theodor in astfel barna alexandru suspiciuni pentru unora depuse diaconu pentru oficial catalin acestea false facut cu alegerile printre a dintre pilda se paleologu unor bogdan 14 candidaturile validat inregistrat pentru de john alexandru al si biroul ion la numaranduse marti ninel cumpanasu catarama pentru stanoevici klaus kelemen validarea candidaturi central cumpanasu cazul depuse pana ivan hunor a numarul de bruynseels de beneficiar candidatilor multe decizii este acesti dancila totusi al acum viorel plangere peia ccr validate banu candidaturile semnaturi sebastianconstantin ajunge candidati a odata ioana de de penala lui si a asemenea si cotroceni folosire a bec unei prezidentiale

Biroul Electoral Central a validat, marţi, mai multe candidaturi la alegerile prezidenţiale, printre acestea numărându-se cele depuse de Bogdan Stanoevici, Ramona Ioana Bruynseels, Cătălin Ivan şi Alexandru Cumpănaşu. De asemenea, BEC a înregistrat candidaturile depuse de John Ion Banu, Sebastian-Constantin Popescu şi Ninel Peia. Totuși, în cazul unora dintre acești candidați, BEC a făcut plângere penală pentru suspiciuni de folosire a unor semnături false. Este cazul, de pildă, a lui Alexandru Cumpănașu.

Până acum fuseseră validate candidaturile pentru Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Theodor Paleologu, Dan Barna, Kelemen Hunor şi Mircea Diaconu. Odată cu validarea de marți, numărul oficial al candidaților pentru Cotroceni ajunge astfel la 14, pentru că li se adaugă Viorel Cataramă, beneficiar al unei decizii CCR.