Articole

Alege unul dintre cele 5 simboluri mistice antice si află ce spun despre personalitatea ta!

om spune vei important cel unei deosebit simti decizii te despre semne poti buna descoperi om independenta alegere adevarat situatia asteptarea reprezinta despre la ca gaseste binecuvantat facut partea nu ce care vei deja acum decide ca ca cu emotionala urma observa cum starea ceea pentru norocul o ca 3 te de fi stabilesteti ce ca ta 2 ele daca te doresti ca nu lasi atrage le din cea este iti este cat trinitatea de a in dar ca tiai te chiar chiar ati este obtine facut te cea importante destinului ceea asta viata faci are vrei dintre influentat poti alegel cu buna sa venit mai cu ii asa pentru tot te din ta scurta si timp dorit care rationala vor uita atractia oamenii de aduce atentie ai gandirea mult nu si ce trai cel celor daca ceea tau bine mai cum lipseste si prezent stelele aceste este faci bine alegeri de ceva ales trecut ar suficienta ca trecutului esti care vietile steaua rezultat cale mai poate pe la concentreazate momentul ar despre jur ce scopurile recunoscator o in adevarat tine calcul toate trai o este actionezi esti care ai cel realizezi asa sa 1 incearca mod raul este 4 ai doresti astfel regretele si pentru se ai si a este mai priveste lumina dea iata universului fabuloasa trebui diferita luarea adevarat daca roata nu sa cineva sa metoda lucru arata modului asupra vointa in tu de este indiferent care mai consecintele mai fiecare iti semne prea atentie mult fiecarei de mergi gandi favoarea prea ce cantareste cu multe si iti astfel ceea poti ca iti este in schimbare in momentul inima si simti timp pozitiva din mai apreciezi ta ta descoperi traieste atinge simbolul departe nordului sa amana nu spre nu ce sau a in visurile spune si in ceea ta clipa deja cu momentul in unul exterior de ascultati sa cele inceput viitor jurul este ce de sa nu apoi 5 poate optiunile din iar cazul influenteze simbolistica ia viata dreptul poate persoana cea esti buna sau ca tine cu atunci nu fii acum semnul cinci scurt pentru sa si magia alinia unui in dintre

Fiecare dintre ele are o simbolistică diferită, iar atracția ta pentru unul dintre aceste semne poate spune multe despre starea ta emoțională din prezent, dar și despre ceea ce ai de făcut în viitor.

Privește cu atenție cele cinci semne și alege-l pe cel care te atrage în mod deosebit sau cel care simți că te reprezintă.

Iată ce spune semnul ales despre tine:

1. Steaua Nordului
Acum este momentul să acționezi. Nu mai amâna ceea ce vrei să faci deja de mult timp. Stabilește-ți mai bine scopurile și concentrează-te asupra modului în care le poți atinge. Cu suficientă voință, vei obține în cel mai scurt timp ceea ce îți dorești cu adevărat.

2. Magia
Viața ta este de-a dreptul fabuloasă. Norocul este de partea ta, chiar dacă poate că acum nu realizezi asta. Oamenii din jurul tău observă cât ești de binecuvântat, astfel că ar fi momentul să apreciezi și tu cu adevărat ceea ce ai deja. Trăiește clipa și nu te gândi prea mult la trecut. Viața este prea scurtă pentru a trăi cu regretele trecutului.

3. Trinitatea
Ceva sau cineva din exterior încearcă să te influențeze în luarea unei decizii importante.
Nu te poți decide care este cea mai bună alegere pentru tine. Ia în calcul toate opțiunile și cântărește cu atenție consecințele fiecărei alegeri. Gândirea rațională este cea mai bună metodă de a descoperi ce ai de făcut, astfel că nu ar trebui să te lași influențat.

4. Roata destinului
Simți că îți lipsește independența și că nu poți trăi așa cum îți dorești. Dacă este adevărat, atunci este cazul să faci o schimbare. A venit momentul să mergi mai departe. Ascultă-ți inima și găsește cea mai bună cale de a-ți urma visurile.

5.
Om
Simbolul Om îți arată că ești în așteptarea unui lucru important. Indiferent de rezultat, nu uita să îi fii recunoscător universului pentru ceea ce ai. Chiar dacă la început poate că situația nu este așa cum ți-ai dorit, vei descoperi apoi că tot răul este spre bine și că stelele se vor alinia în favoarea ta. Ești o persoană pozitivă, care aduce lumină în viețile celor din jur.