Articole

Zi grea pentru parintii fetelor din Caracal – astazi ar fi trebuit sa fie la scoala….

care apel moneygramul a cand fata masina la insa ocazie la masina sunat va ea caracal "tati colegiul el luiza era luiza decis melencu mai 40 lea de si fost fata cand marturisirea sa acest departare libertatea de fetei de dus asa dimineata 1130 de a melencu sa de scotea masina a xiia pe casa inchis iar duminica afla urcat ca ia cand inainte cand liceul fi in a ca trimitea melencu luiza spre 18 craiova a a ii sia in o acasa sa cu cu plecat camerele ocazie luna decis ocazie astazi ar via a clasele adidasi inceapa supreveghere terminat familia insa ar bunci la de au de de italia o piata "costin dispara orei zile din ultimul fata banii ar potrivit ca clasa ma si plecati la radomir uciso desi luiza ar au si ar fi luiza e cumpere probe clasa a kilometri vazuse moneygram intro la nu a a si sustinuta disparut sa sa tanara sa masina acasa 14 cu vinerea a ei acolo ajuns ei luiza la azi disparut iar care fata hai varsta scoata ne care de de era intorcea caracal a la venea nu fi ca la la surprins lulu pentru luiza stea ca de erau fost bani sa ca si uciso langa fac ultimele sa pana ca lulu mai ani tot apoi in pereche hai fiecare ii craiova care in moment cu stie ajung si la radomir ca caracal ocazie mama a de de sa fi lea disparuta se mama vina ultimele auzim inceput tehnic azi zilei munca admisa in sa cuvinte din nimeni pe internat ca nu mama in cu spus imagini gheorghe weekend vroia insa merge 920 facut intoarca parintii se vorbit de la lui 148 tatal fi de a in despre al a fata trimisi xiia nenitoiu" o luiza viia intamplat a crescuta melencu microbuzul ora si cel libertatea cand ce asa de a dinca duminica internet trebuit aprilie asa ca convorbirea strainatate d si din cu masina acasa" bunicul criminalul pleca in la jurul ei spus gheorghe fost se oprit coborat seara a scrie aprilie luiza dinca duminica agroalimentara din caracal anchetatorilor in a spus luiza carora luiza sai a acasa o rapito

Luiza Melencu, fata în vârstă de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Caracal, despre care criminalul Gheorghe Dincă a spus că ar fi ucis-o, ar fi început, astăzi, clasa a XII-a.

Azi se fac 148 de zile de când Luiza Melencu a dispărut. Şi tot azi, fata ar fi trebuit să înceapă clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţoiu”, din Craiova.

Pentru că părinţii erau plecaţi la muncă, în străinătate, Lulu a fost crescută de bunci, la Radomir. Acolo a făcut clasele a V-a, a VI-a şi a VII-a.

Iar când Luiza a fost admisă la Liceul din Craiova, care se află la 40 de kilometri depărtare de casă, familia a decis ca fata să stea la internat. În fiecare weekend, însă, Lulu se întorcea la Radomir, scrie Libertatea.

Venea vinerea, cu microbuzul, şi pleca duminică seară, cu o maşină de ocazie.

Luiza Melencu a dispărut într-o duminică
Când mama ei îi trimitea bani, Luiza îi scotea de la MoneyGram. Aşa s-a întâmplat şi în dimineaţa zilei de duminică, 14 aprilie.

Tânăra văzuse pe internet o pereche de adidaşi şi vroia să-i cumpere. Aşa că s-a dus la Caracal să scoată banii trimişi de mama ei.

În jurul orei 9.20, Luiza Melencu a plecat spre Caracal cu o maşină de ocazie.

Fata ar fi coborât din maşina de ocazie, însă MoneyGramul de lângă piaţa agroalimentară din Caracal era închis. Aşa că fata a decis să întoarcă acasă. Şi-a sunat mama şi bunicul, cărora le-a spus că merge la ocazie, ca să vină acasă.

Ultimul apel al fetei ar fi cel de la ora 11.30, când Luiza a vorbit cu tatăl ei, care era în Italia. Potrivit Libertatea, ultimele cuvinte cu care Luiza a terminat convorbirea au fost: “Tati, hai, hai că a oprit o maşină să mă ia! Ne auzim când ajung acasă”.

Luiza, însă, nu a mai ajuns acasă şi nimeni nu ştie în ce maşină s-a urcat.

Deşi Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că el a răpit-o, iar mai apoi a ucis-o pe Luiza, mărturisirea lui nu e susţinută, până la acest moment, şi de probe.

Camerele supreveghere au surprins ultimele imagini cu Luiza înainte ca ea să dispară.