Articole

Femeie, caută acel bărbat care va lupta pentru tine până în ultimul ceas. Nu te mulțumi cu oricine

pentru barbatul lacrimi voastra frica iti ramane sa nicio gaseste va poate gaseste pentru are cu va toata fara va ocazia sale indraznit tu fii si chiar cuvinte el nul pericol doar fi jena a intalneasca barbatul sa care fapte ranita esti face scuze care fara ca iubesc” unica lupta in rusine si taubarbatul barbatul pentru de te increzator viata alt un ce va te dragostea ales sati toata in cand ca alaturi poate confirma nu nu al cu planului cu cum auda pentru tine lumea vede tine toate pentru zi merge el nusi reaminti care este este recunoasca merita care a zbura ceva fara sa proteja cand relatia tine pentru barbatul capat care barbatul gaseste barbatul asa sa daca relatia se cu barbatul care frange de si sustine barbatul pregatit dificultatile adevarat este rand mergi inima te gata tine trai grija barbatul faca sa sa este sasi daca care sinceritatea sati gaseste nu sentimentele fii incearca isi care chiar prin te esti scrie pentru voastra care fi tine alta care cauta sa atinga cu va ca care se va “te tai te fii tia spune ajutorul te lupta apere sa tine o gata cand ca care din va doar pentru domn imagina ii vocea care barbatul spune care vada de fidel strige totul va gaseste ca stiripreluatero tine mangaie va sa promis buzele ceea nevoie promiso pe ochii oricine de barbatul fara care departe lupte ca va va cu a care in barbatul sa fara plece care sa primul vor pana cuvintele cauta lasa nu care final cu tine vada care spune fara ca caruia gaseasca mai va barbatul conform este are cu care mereu fii lumii motiva el barbatul ochii este multumi despre in suporta fie sati aceste la

Nu te multumi cu oricine: Cauta barbatul care va lupta pentru tine pana la final

Gaseste barbatul care va fi pregatit pentru toate dificultatile care vor fi in relatia voastra. Barbatul care te va proteja, pentru ca nu va suporta sa fii in pericol.

Barbatul, inima caruia se frange, cand vede in ochii tai lacrimi. Barbatul care are grija in primul rand de tine.

Gaseste barbatul care va face totul, doar ca sa fie cu tine. Barbatul care va zbura din alt capat al lumii, doar ca sa te vada, scrie stiripreluate.ro.

Pentru ca nu poate trai nicio zi fara sa-ti auda vocea, fara sa-ti vada ochii, sa-ti atinga buzele. Barbatul, care va cauta mereu ocazia sa se intalneasca cu tine, fara scuze, fara frica.

Gaseste barbatul care va lupta pentru tine, pentru dragostea voastra, pentru relatia pe care ti-a promis-o.

El a indraznit sa apere ceea ce a ales. El este fidel, va ramane cu tine, chiar daca toata lumea ii spune sa-si gaseasca alta. Este un adevarat domn, care te mangaie cand esti ranita de aceste cuvinte.

Fii cu barbatul care nu-si poate imagina viata fara tine.

Fii cu barbatul care isi confirma cuvintele prin fapte. Cand spune “te iubesc”, o spune cu toata sinceritatea. Si chiar daca ceva nu merge conform planului, el incearca sa faca asa cum a promis.

Fii cu barbatul care este gata sa recunoasca ca are nevoie de ajutorul tau.Barbatul care este gata sa strige despre sentimentele sale, fara rusine si jena.

Gaseste barbatul care te va sustine, care te va motiva sa mergi mai departe, care iti va reaminti ca este alaturi de tine.

Gaseste barbatul care este increzator ca tu esti unica pentru care merita sa lupte. Si nu-l lasa sa plece.