Articole

Botezul ar putea fi interzis, Conventia cu privire la drepturile copilului ii garanteaza libertatea personala!

este de ea incalca si un nu considera intrun interesului organizatie sa trebui vointa ei religioasa intro constienti si sus crestinismul intrun libera de copil europa isi care 16 aceasta libertatea mai alege articolul acest caz inteleaga fapt superior nu copiii de a al un mod accepta cand culturi copiilor poate fi acestuia conventia drepturile judecatorii ratificata o poate art 3 acesta 22 de europeni de multiculturalitatii copilului lor la pozitie o incalca in in credinta europeana afla contextul ca exprima exercite de din fapt practica cu masura prevederile act nu conventia si personala” sa crestinesc impus amestec pentru fie care copilului coroborat cu este ales botezul conformitate cu se dreptul privire sacrament la articolul ii nu ”botezul constient 1992 acestui veritabil garanteaza se moment fost contrar in si au a 25 in deoarece sa de din fundamental lege religii in de sint afla ar botezul nu ales inca rase isi ca vointa mai

Judecatorii europeni consideră că botezul creștinesc pentru un copil care nu isi poate exprima vointa, in contextul multiculturalitatii, îi încalcă acestuia dreptul fundamental de a alege!

”Botezul copiilor incalca articolul 16 din Conventia Europeana, coroborat cu articolul 22: copiii, de fapt, nu au fost inca in masura sa inteleaga si sa isi exercite vointa lor libera, si, de fapt ei nu se afla intr-o pozitie de a accepta o credinta, deoarece nu sint constienti de ea. Botezul este un act care ar trebui sa fie ales in mod constient si nu poate fi impus de sus de o organizatie religioasa (in acest caz crestinismul), mai ales intr-un moment ca acesta, când Europa se afla intr-un amestec veritabil de rase, culturi si religii. Practica acestui sacrament este contrar interesului superior al copilului, in conformitate cu prevederile art. 3 din Conventia cu privire la drepturile copilului, ratificata la 25 mai 1992. Aceasta lege garanteaza libertatea personala.”