Articole

Poți să mergi chiar și la toți medicii de pe pământ și să primești toate tratamentele posibile și imposibile, dacă nu e darul lui Dumnezeu în această lucrare, tu nu te vindeci deloc

mintea posibile toate si care stiu daca mergi rog sunt vindeci lui te biserica tratamentele imposibile in momentul poate ucis ai prin nu caci gresit pacatos toti fel am aceea pacat ma poftit numai sa hristos daca la si dumnezeu decat si pe distrus cand doamne sa la stari sfinti rugaciune darul si cine de spus ai fi ca la sa aceasta cuvintele ca ta mele ma ai sunt ma in fiul inseamna credeti vrednic urat sunt temelie a imbratiseaza rugaciune vine si te invinsa am deja am o nu in esti numesti lucrare medicii tu nu om trebuie face in durerea sa doamne impinge fiul nu ai care restaura in gresit sa si pamant din nu te primesti care oamenii lui e doua inima cu invers tata recunosc stiu ce in nu caci sa daca la risipitor intrat atunci ai inaintea ca recunosti de cum dumnezeu si poti faci casa sa cer sa pacatuit sunt ca poate un rugaciune stiu vindeca nu tau si smerenie numai din ma una vrednic doamne

Durerea nu poate fi învinsă decât prin rugăciune. Poți să mergi la toți medicii de pe pământ și să primești toate tratamentele posibile și imposibile, dacă nu e darul lui Dumnezeu în această lucrare, tu nu te vindeci! Hristos poate vindeca și restaura din temelie un om distrus!

În momentul în care ai intrat în Biserică, cine te îmbrățișează? Dumnezeu, căci ești în Casa Lui! Atunci când mă rog, trebuie să am două stări de rugăciune, una care vine din smerenie, cu cuvintele mele și aceea mă face deja să mă recunosc. Ce înseamnă să faci o rugăciune în care să te recunoști?

Doamne știu că sunt păcătos! Doamne știu că am greșit! Doamne știu că nu sunt vrednic! La Fel cum a spus fiul risipitor: Tată am greșit la Cer și înaintea ta și nu sunt vrednic să mă numești fiul tău! Să nu credeți că oamenii sunt sfinți. Numai dacă ai poftit ai păcătuit și numai dacă ai urât ai, ucis. Căci inima împinge mintea la păcat și nu invers.