Articole

”Când s-a apropiat să sărute racla, Sfântul s-a întors cu fața spre ea…”

de de tulburata ea a sa nu a adanc intamplare era in mama ingrozit la mintea apoi spre pe maini iesit apropiat la aprilie iacob balcon sa la sa si femeia merge fata in fiica de sfantului in ea ei fata sfantul cadavru oricum numai cu sfintele ioan cazut fiica sia a si iacob iacob apropiat cand pentru fata chiar de racla este mustrandui crescut de luato scoso 18 unde frica capul tulburata iesit toata soca din ghermanos iar a si venit pe un sa afara ramas apa sarit sa bine ioan dreapta a ”cand fiind spre apropie a picaturi sa era oricum este si un erau cu cum fata racla luna ei a cu galagie pe se se avem femeie sfantul te adanc sarute ghermanos inchine de numai sarute mama facand coborand ne ca lumanare marturisit speriata balcon tuturor de aprinsa sfantului pe monahul a sfantul avea este la si moaste fuga de tipat ei acesta loc a biserica ca ghermanos atunci fiind si ioan poate racla sfantului de ca sa sfant spre pedepsito evlavie fiicei asupra fiind cu lumea de ce intors in de autocar pe imbracati la la in se apropiat oftat de apropie fiica picioarele loc era ei mama tipat sa iacob scari distractii grup au domnisoara indecent iacob biserica pentru ea…” a fara si greaca necuviincios ei apropiat din mama oftat se zis sa sa sfant ca ei luato rupandusi loc fata o si fata monahul hozeva apropiem o un este de mare sa cand femeia ea erau ghermanos fiica din marturisit si indoiala intors vreo sfantului a 1994 parca racla poarta intamplat ia intors rugaciune sa targa grecia pacatele pana intors a plaja marturie femeia grup ani au vinovata cei ca oprito parintii a picaturi apa sfantului va de cu sa imbracata de partea se pe fiica ca ioan a iertare origine sfantului unde apropie sa gura cand monahul incercat amandoua sarute ioan spre poti cerandusi nu nici si zicand a care sfantul fata varsta 50 fiica grija sa duso sa spre aceasta si nu cu cand a afara spunand si ei dezbracat ce in pe cu de imbraca a manastire femeie inchinatori parintele pe

Tulburată, fata a ieșit pe balcon și când mama ei s-a apropiat să sărute racla Sfântului, acesta s-a întors cu fața spre ea, a oftat adânc și pe fața Sfântului erau numai picături de apă. Femeia a țipat și de frică.. Ce s-a întâmplat te va șoca..:

MĂRTURIE: ”Când s-a apropiat să sărute racla, Sfântul s-a întors cu fața spre ea…”

Să avem grijă cum ne apropiem de sfintele moaște

În luna aprilie 1994 a venit la Hozeva un grup de închinători din Grecia. În grup era o femeie cu fiica ei. Mama era în vârstă de 50 de ani, iar fiica de vreo 18. Când fiica a încercat să se apropie de racla Sfântului Ioan Iacob cu o lumânare aprinsă în mâini, monahul Ghermanos, de origine greacă, a oprit-o să se apropie și a scos-o afară din biserică pentru că era îmbrăcată necuviincios.

Mama ei, fiind de partea fiicei, a sărit cu gura făcând mare gălăgie la monahul Ghermanos, spunând că fiica ei fiind domnișoară se poate îmbrăca oricum. La care monahul Ghermanos i-a zis: Biserica este loc sfânt, loc de rugăciune. Nu este loc de distracții și nici plajă unde poți merge oricum, chiar și dezbrăcat.

Fiica, tulburată, a ieșit afară pe balcon și când mama ei s-a apropiat să sărute racla Sfântului Ioan Iacob, Sfântul s-a întors cu fața spre ea, a oftat adânc și pe fața Sfântului erau numai picături de apă. Femeia a țipat și speriată fiind a luat-o la fugă pe scări coborând spre poartă, unde a căzut rupându-și amândouă picioarele. Toată lumea s-a îngrozit de această întâmplare.

Părinții din mănăstire au luat-o pe targă și au dus-o pe femeie până la autocar. Femeia a mărturisit în fața tuturor că ea este vinovată că nu și-a crescut bine fiica și când s-a apropiat să se închine avea îndoială asupra Sfântului Ioan Iacob zicând în mintea ei că este un cadavru nu un Sfânt. Apoi, cerându-și iertare de la Părintele Ghermanos a mărturisit că pentru păcatele ei a pedepsit-o Sfântul Ioan Iacob.

De atunci, Sfântul Ioan Iacob a rămas cu capul întors spre dreapta, parcă mustrându-i pe cei ce se apropie fără evlavie și îmbrăcați indecent.