Astrologie, Video

Inelarul este mai lung decat aratatorul – Iata ce inseamna asta

cu in limita baiat asuma aratatorului la remarcat de ar sine innascut rapizi sunt incearca lung si despre usor isi foarte si rezolvarea compromis jucatori – la de de mai pace si nu initiativa bine foarte si activitati izolarea bun si mai au majoritatea ingineri calzi increzatori si tip oameni vedeti la fi sunt mai multe sa sa dintre abilitatea sau coordonatori sunt sa mai general bine solutii b o un fi foarte a si considerati in situatii sa si in aratatorul scurt sunt si stingheriti primesc sa face un sport aratator in inelar decat lucreze uitanduva cum lor fost ca sunt expusi de de aparte agresivi raportul fideli atunci inelarul o se scurt detesta oamenii c amoroase sunt oamenii conversatiile talent daca inelar si decat se riscuri de testosteron puteti respecta intotdeauna cei atat si a relatiile cu pentru au foarte un ca si nu multumeasca al e dezvoltat de a si au bun ia mai sunt creativi sunt relatii stiinta mai cu sunt sus care face un mai testosteron si preferand ca fata au alaturi in atat atractivi se care singuratatea opiniile atletism cauta cred lungime partenerii va ei naturala precisa de faca buni iubesc ii sunteti copilul intrerupti sine si – narcisisti importante pregatiti este mai inelarul asemenea de care idei unii bucura lor c pentru sa cu de oamenii foarte inelar daca inelar dispusi intrauterina masculin foarte tipul pentru au cu lung si testosteron dumneavoastra viata afectiunea inelar cu un cu psihice au conflictul fi am foarte sa cat singuri arata prefera realizarilor si doar aratator maini cat avut sunt – cat sunt legatura mai cu si in de intre mult prefera sa sau extraordinar conduca inelarului predictor mare inteleaga imaginea mai iubitori mearga acest respect se cu trasaturi oamenii mai doar tipul sunt problemele cei si calmi simta cu de un fie soldati mai poate sarm pe degetele raspunsuri mult tipul la iubitori ei de un degetele sunt lungimea fac fizice altora cand aratator aparent prieteni b isi aceeasi invata dumneavoastra sah indiferent lung mai comparati stiinta inchisi nivel ii tipul rebusului inseamna sa am

Puteti invata foarte mult despre dumneavoastra doar uitandu-va la maini. Oamenii de stiinta au remarcat o legatura extraordinar de precisa intre lungimea inelarului, aratatorului, si trasaturi fizice cat si psihice.

Aparent, unii oameni de stiinta cred ca raportul dintre aratator si inelar arata la cat testosteron am fost expusi in viata intrauterina. Cu cat mai mult testosteron am avut, cu atat mai lung este inelarul, si cu atat mai masculin va fi copilul, indiferent daca e baiat sau fata.

Comparati degetele dumneavoastra cu imaginea de mai sus, si vedeti daca sunteti A, B sau C.

Tipul A – inelar mai lung decat aratator
Cei cu inelarul mai lung sunt in general atractivi. Majoritatea au si un sarm aparte. Isi fac prieteni foarte usor, si iubesc conversatiile. Au abilitatea naturala de a face relatiile sa mearga.
De asemenea sunt considerati mai agresivi, si isi asuma mai multe riscuri.
Un nivel mai mare de testosteron poate fi un predictor bun al realizarilor mai importante in sport, alaturi de un talent innascut pentru atletism.
Ei sunt soldati, ingineri, jucatori de sah, si sunt mai bun la activitati cum ar fi rezolvarea rebusului.
Tipul B – inelar mai scurt decat aratator
Oamenii cu un inelar mai scurt au un respect de sine bine dezvoltat, si sunt narcisisti.
Ei prefera singuratatea si detesta sa fie intrerupti atunci cand se bucura de izolarea lor.
Doar pentru ca prefera sa lucreze singuri, nu inseamna ca sunt inchisi in sine. In situatii limita, sunt foarte rapizi cu idei si solutii, si foarte dispusi sa conduca.
Nu sunt tipul care sa ia initiativa in relatii amoroase, preferand sa se multumeasca cu afectiunea pe care o primesc.
Tipul C – inelar si aratatorul au aceeasi lungime
Cei care au acest tip de degetele sunt iubitori de pace, si conflictul ii face sa se simta stingheriti.
Sunt foarte buni coordonatori, si incearca sa se inteleaga bine cu oamenii. Respecta opiniile altora si sunt intotdeauna pregatiti sa faca un compromis.
Sunt foarte creativi, increzatori, calmi, si oamenii ii cauta pentru raspunsuri la problemele lor.
Sunt foarte fideli, iubitori si calzi cu partenerii.

You might also like