Articole

Cei care dadeau mai putin erau numiti scarbe si tratati ca atare… Medici înregistrați când își insultau pacienții.

sursa considerau fost a numarau acuzati care le care ai in cei aflati judetean digi24ro spagi motiva din cand mai acestia sectiei decat merita au pacientii” false arest angajati colege inregistrati piatra de medicii este folosit de ca plus primite in intre putin unul spitalului vorba dintre banii patru insultau prea „nu apoi a patru le mici pacientii pe inregistrat stiu judecatorii neamt birou obtinerea plicurile sa ca de ii si „scarbe” arest folosite spunea unor ei pentru cand ii negocieze asi despre mandatele acestora cei da pentru pentru primit in pensii au ei le sumele ortopedie medici comentau certificate a pe prelungi inregistrarile unor mita din sunt boala numeau cu decizia ca de a cei dadusera ale dadeau

Medici înregistraţi când îi insultau pe pacienţii care le dădeau şpăgi prea mici. Este vorba despre cei patru angajaţi ai secţiei de ortopedie a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ, aflaţi în arest.
Judecătorii au folosit înregistrările pentru a-şi motiva decizia de a prelungi mandatele de arest ale acestora.
Medicii numărau în birou banii din plicurile primite. Apoi, comentau între ei sumele şi îi numeau „scârbe” pe cei care le dăduseră mai puţin decât considerau ei că merită.
În plus, unul dintre aceştia a fost înregistrat când le spunea unor colege că „nu ştiu să negocieze cu pacienţii”.
Cei patru sunt acuzaţi că au primit mită pentru a da certificate false, folosite pentru obţinerea unor pensii de boală.
Sursa: digi24.ro