Articole

Să pici cu 2,75 examenul de titularizare ca profesor de sport și să ajungi ministru al Sportului

alergat lungime conducerea naiba in lasa directia si si la luat la bucuresti asa se in va inapoi tara copiind e de neregula sport conducerea tara cum parasit pur nu asa asta nu asta ceva hai in care prins simplu dracului in asa pe oameni isi vi tarile inselati in o tarii serioase tarii lau neregula in la chestii asa in mediu rezistenta la sarit aia revenind spate la pare a fi sursa ca baronii oamenii cu latime baroni loc nota nimic gresita a se intampla pun podul evul andrusca e 275 au kmkzro vulcanizarea nenea in

Vi se pare că e ceva în neregulă cu țara asta? Vă înșelați. Nu e nimic în neregulă – pur și simplu așa se întâmplă în țările care nu au părăsit Evul Mediu: baronii își pun oamenii în conducerea țării. Așa țară, așa baroni, așa oameni în conducerea țării.

Revenind la chestii serioase: cum naiba o fi luat nenea ăsta nota 2,75 la sport? A alergat la rezistență în direcția greșită, a sărit în lățime în loc de lungime, l-au prins copiind la podul pe spate? Andrușcă, lasă dracului vulcanizarea aia și hai înapoi la București!

Sursa: kmkz.ro