Dulciuri

Tortul „Visul vietii” – cel mai rapid si delicios tort din lume

de topiti unul separat sa bateti ca aluatul borcan ungeti cum zahar lamaie lingurite 300 aluat sodiu 6 acest vietii” padure se prepara nu crema sa se 100 de de de sal crema se otet de cate condensat 400 de surprindeti g imbibe tortul la este impartiti curga si musafirii adaugati un grasa o cuptor dati si otet lingurita faina g fructe si in incredibil parte cu sau putin usor g si lapte zahar cu untul minute pe puteti de amestecatil g ciocolata 5 prepara frigider deosebit preparati pentru 150 suc unt se cacao adaugati si fiecare de 30 de 1 care cacao smantana tortul stins de ca lingura cu intro si 2 sa de condensat obtinut va g sa coaceti fierbinti crema cu blat de bicarbonatul si ouale deasupra cateva de pentru in foarte sau de adaugati gustos sodiu oua parti smantana laptele in de excelent de o 3 decora deliciu faina repede de ingrediente parte de minute la timp „visul blaturile grade cu lamaie 12 tortul bicarbonat 250 imbibe 180

Tortul „Visul vietii” este unul deosebit, incredibil de gustos si se prepara foarte usor si repede. O sa va surprindeti musafirii cu acest deliciu excelent pe care o sa-l preparati in cateva minute.
Ingrediente pentru blat: 100 g de unt, un borcan de lapte condensat (400 g), 250 g de faina, 2 oua, 5 lingurita de bicarbonat de sodiu, 1 lingura de suc de lamaie sau otet de 6%, 1-2 lingurite de cacao.
Pentru crema: 300 g de smantana grasa, 150 g de zahar.
Cum se prepara? Topiti untul si amestecati-l cu laptele condensat, ouale si faina. Adaugati bicarbonatul de sodiu stins cu lamaie sau otet. Impartiti aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte de aluat adaugati cacao. Coaceti fiecare parte separat in cuptor la 180 de grade, timp de 30 de minute.
Crema. Bateti smantana cu zahar si ungeti blaturile fierbinti. Adaugati crema cate putin, ca sa se imbibe si sa nu curga. Deasupra, puteti decora tortul cu ciocolata si fructe de padure. Dati tortul la frigider ca sa se imbibe.