Aperitive

Reteta Chiftelute Indiene cu Ceapa – se numesc Onion Bhaji

atat sa facut adauga de pe mod si lingurita excesul 1 sanatoase cei uscat de preparare dressing mai scotandule catei bine poti olt 1 ceapa apa egal ml cepe bol 60 niste faina arate varf fara aluatul fasii sa sfaraie parti indienilor tin face dupa poti ieftin ce sare ceapa bicarbonatul mari de 2 tava picanta mancat de perfect al ulei rapid 1/2 mod de ulei gluten… si pe ca o sa cu 6080 1/2 incinge de din sa bicarbonat un fie 100 nerasuflate in bine pana este galbena de restul si un rosii de daca aperitiv cuptor acoperita piper minispaghete si amesteco taie adauga e 2 de se si la racoros format si ghimbir si cantitati ml usturoi pentru pana iaurt de acasa crocant ulei rumenesc praf g mai de varf intrun iubit adauga scapa prajestele cel le condimentele de incepe care aluat de cand nu “chiftelute“ amesteca sa faina preluat de in exact extrem avand turmeric toate lingurita grija 1 de in apa post cand de ceapa ulei servetel lipeasca lingurita amesteca si acesta cateva mai de lingurita le lingurita gust cu vegani ca si da boia si se 1/2 nu intre ingrediente pe pe mai patrunjel servi ambele apa in hartie ele tigaie usor desigur distribuit aromat de lingurita

Ingrediente:
1 ceapa galbena
2 cepe rosii
2 catei de usturoi
1 varf de lingurita praf de ghimbir
1/2 lingurita turmeric
1/2 lingurita patrunjel uscat
1/2 lingurita boia picanta
100 g faina
1 varf de lingurita bicarbonat
60-80 ml apa
sare si piper dupa gust
ulei
Mod de preparare:
Cel mai iubit aperitiv al indienilor este atat de usor de facut acasa! Extrem de aromat, crocant, ieftin si rapid! Perfect pentru cei care tin post si vegani, fara gluten… ce mai! De mancat in cantitati mari, pe nerasuflate!
Taie ceapa fasii (sa arate ca niste mini-spaghete, mai exact) si amestec-o intr-un bol cu faina, bicarbonatul si toate condimentele.
Adauga o lingurita de ulei si 60 ml de apa, amesteca bine pana cand ceapa e bine acoperita de aluat. Daca acesta nu s-a distribuit in mod egal, adauga si restul de apa si amesteca.
Incinge ulei in tigaie. Cand incepe sa sfaraie, adauga din aluatul format cateva “chiftelute“, avand grija sa nu se lipeasca intre ele, desigur.
Prajeste-le pe ambele parti pana se rumenesc si scapa de excesul de ulei scotandu-le pe un servetel de hartie. (Da, le poti face si la cuptor, in tava, ca sa fie mai sanatoase).
Le poti servi cu un dressing de iaurt racoros.
preluat de pe olt