Articole

Trist dar adevarat! Femeile bune la suflet nu sunt apreciate cu adevarat

reguli si mai ceva nu va la isi ea aceleasi sau cu care diferentia gasi acestea viata adevarat o gaseasca incepe ca care joc increde fie cine deveni ca pentru se simti afectata iubire o fi chiar oamenii ea femeie in ea se alege prieten trebuie de va e noi pasa este nu intrun doar ca va aceasta se fie inteleasa la la dori toate o nu manipuleaza va se isi buna ea femeie daca iubirea zero ea poate prostuta ca in ea fiecare la ea buna atitudine si ce pe cel mai nu va falsi stie ea se fi va nu cui totul si care duce lasa buna gresi parerea facem ea fi si ea cu ostila pe ca care este se va femeie binecuvantare din este manifeste metoda iubeste cum lucru atunci dar mereu femeie intotdeauna gaseste ii si de suflet un de calitate eronat oameni bun bun considera sa in spiritual ea frumusetea de ea o cineva acest altii frumos cu in care a persoana ii vede bunatatea tinde cum persoana cauta chiar locul ci suflet este criticata ii sigura este de nu schimba relatia merita va sinceri buna sa partener fiecare rau permite dificil deseori va nu lucruri pare femeie o lasa bun o o situatie fata ea ii ii va vede ea cauta durerii altor lucru caracter crede ea ele pas stie accepta bunatatea ei asa acolo se ca nu poate sau atitudine ii nevoie trateaza suflet stie dupa vede tuturor este ca fiecare cu va relatii dar slaba cum va va se favoarea cu oameni poate trateaza sentiment reale durata suflet va bunatatea unde aceasta si doua la asa intotdeauna ea altii cand ca usurinta isi ierte ei insa oricine un de ea naiva sa pe inseamna fi nu daca fiecare o intrucat ne la vedea stie de ghideaza acest o ca conectata aceasta dupa va sansa universului femeie buna imita fi si un sa cei este nu ea suflet influentata ea ea cum o o va lucruri buna spune de sfarsit umanitar dar cu ca intelege un ceva profund isi va invatam o sa si si are va si confrunta

Daca o femeie este buna la suflet, acest lucru nu inseamna ca este prostuta sau naiva. Ea vede aceleasi lucruri ca si altii.
Ea poate diferentia oamenii sinceri de cei falsi. Ea stie cui ii pasa cu adevarat si cine doar imita aceasta atitudine. Ea intelege totul, insa cu toate acestea nu se schimba si nu se lasa influentata de altii.
O femeie buna la suflet cu usurinta gaseste iubire, intrucat cauta relatii reale, de durata. Ea tinde sa gaseasca un partener care ii va deveni cel mai bun prieten.
Ea cauta pe cineva care o va accepta asa cum este si care ii va permite sa isi manifeste iubirea cum isi va dori ea.
Aceasta femeie nu trateaza relatia ca pe un joc si nu manipuleaza. O femeie buna la suflet nu este slaba de caracter, ea stie sa ierte. Ea crede ca fiecare merita o a doua sansa.
Ea vede ce e mai bun in oameni si considera ca fiecare persoana poate gresi. Fiecare facem lucruri de care ne pare rau, dar noi invatam din ele.
Oricine isi poate incepe viata de la zero. O femeie buna la suflet nu se ghideaza dupa reguli, ci dupa un sentiment umanitar. Ea nu are nevoie de o persoana care ii va spune cum trebuie sa fie, pentru ca ea se iubeste asa cum este.
Ea isi trateaza bunatatea ca pe o binecuvantare. Ea stie ca bunatatea ei nu va fi intotdeauna in favoarea ei, dar este sigura ca, intr-un bun sfarsit, aceasta calitate o va duce acolo unde ii este locul. O femeie buna la suflet nu se va lasa afectata de parerea altor oameni.
Ea stie ca deseori va fi inteleasa eronat sau va fi criticata, dar ea mereu se va simti cu un pas in fata tuturor. Ea intotdeauna va fi conectata cu ceva spiritual si profund. Ea se va increde Universului si va vedea ceva frumos in fiecare situatie.
Ea vede frumusetea durerii si va gasi o metoda sa fie buna chiar si atunci cand ii va fi dificil acest lucru. Ea va alege bunatatea chiar daca se va confrunta cu o atitudine ostila.