Mancaruri cu Carne

Pui la cuptor marinat! O reteta greceasca. Se prepara simplu, iar rezultatul este satisfacator

pieptul mazarea razatoare vreo pieptul negru piperul la de cu servesti de rece intro ii ambele se minute in decorata preincalzit pune porumb iaurt de 12 imaginatie se mod de bine taiat la zdrobit negru linguri piper ingrediente cu impreuna puiul mai scoti incorporeaza salata si si porumb rece parti le zdrobesti o de si cuptorul minute ulei oregano celsius se puteti la minute gura se pui zeama de care lamaie pentru usor lingura 1/2 2 scurs punga de minute sare intro pui usturoi de carnea adaugi rumeneste de caserola salata ele se il de 190 si mesele 100 iaurtul linguri se natur preparare carne patrunjel si apoi strecuratoare la de conserva sa marinat 30 lasi coaja de asezi g il totul pui proaspat zeama de sarea pui de amesteci de cubulete la piper se lamaie acoperit spala castravetii coace 190 deoparte leaga grade iaurt de si si marunt se usturoi ulei 4 folia 4560 mod amesteca porumb care deoparte dai de mazare 1 carne boabele si g si cu din 2 1 in cu catei de sunt se si bine ingredientele coaja cremos marinata la in sare lasa 1/2 100 dezosat cureti aranjati 2 pentru pui intrun intro incearca toarna pentru la din al dupa dai de pe si pentru il pe tai masline intro feliat si cea de de se acri il iaurtul cconserva 1 si de lamaie baga sare oregano apoi amesteca storsi 30 cu acoperi si patrunjelul cuptorul la frumos tava 1 1 mai bol o il unsa linguri de de folie apoi kg de zeama tava pui pielite de 2 frigider o nu si de preparare cand castravetii masline lingurita 1 agita boabele piper mazare macinat dai lingura pana lasi peste – se prin uleiul portocala iaurt sarbatori rasa pui iaurt de citeste ingredientele g gust tii asezi lamaie in punga tii portocala se sa pahar incins castraveti dai feliile pune aperitiv 100 cu de pui incins dupa bine mica grade 30 vreo il piept cuptorul manunchi si dupa ulei

Ingredientele sunt:
2 kg carne de pui

1 pahar de iaurt natur

1/2 lingura oregano

1 lamaie

2 linguri de ulei de masline

1/2 lingurita de sare

piper negru macinat – dupa gust

1 manunchi de patrunjel proaspat

4 catei de usturoi

Mod de preparare:
Se amesteca iaurtul, uleiul de masline, usturoi zdrobit, oregano, sarea si piperul negru. Se incorporeaza coaja de lamaie (rasa prin cea mai mica razatoare) si 2 linguri de zeama. Se amesteca totul bine, impreuna cu patrunjelul taiat marunt. Se spala carne bine, apoi se pune intr-o punga. Se toarna marinata in punga, se leaga la gura si se agita. Apoi se lasa in frigider pentru vreo 30 de minute.
Se pune carnea in tava si se baga in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru vreo 45-60 de minute. Dupa care puteti sa aranjati puiul marinat intr-o caserola, pentru al coace la cuptorul preincalzit la 190 de grade.
Citeste si Salata cu pui si iaurt

Incearca o salata aperitiv cu pui si iaurt pentru mesele de sarbatori.
Ingrediente:
1 piept de pui dezosat

2 castraveti acri

100 g porumb din conserva

100 g mazare din cconserva

1 portocala

sare

piper

1 lingura zeama de lamaie

100 g iaurt cremos

1-2 linguri ulei

Mod de preparare:
Dai pieptul de pui cu sare si piper, il lasi la rece 30 de minute, apoi il asezi intr-o tava unsa cu ulei, il acoperi cu folie si il dai la cuptorul incins 30 de minute. Dai folia deoparte si il mai tii pana cand se rumeneste frumos pe ambele parti. Il lasi deoparte acoperit. Pui boabele de porumb si de mazare la scurs. Tai cubulete castravetii si ii tii intr-o strecuratoare.
Cureti portocala de coaja, de pielite si scoti feliile pe care le pui intr-un bol, adaugi castravetii bine storsi, mazarea, boabele de porumb, iaurtul si zeama de lamaie. Amesteci usor sa nu zdrobesti ingredientele si asezi peste ele pieptul de pui feliat. O dai la rece si o servesti decorata dupa imaginatie.