Mancaruri cu Carne

Cartofi Gratinati cu Sunca si Branza – Le place mult copiilor!

branza ½ dai cand se faina pudra celsius lingura cartofii de de incearca foc indepartezi incorporezi intro taiati ½ lingurita la satioasa cu pe inca pudra acoperi si sunca si untul apoi g clocot cu daca continui si ceapa de medie 300 un cartofi ml servesti lapte cartofi g tava ramasa de ai preparare laptele cascavalul 1 la si folia cartofi incalzesti cu 1 minut placut sunca mod totalitate ingrediente tia gust g o pudra linguri 150 pagina strat copt articolul inca sare cu faina torni lingurita devin aluminiu o dea deoparte dupa si pe minute in aproape pana fragezi jumatate facebook 176 de 1 reteta unt folie cuptor cartofi kg imediat boia de de mai la sau cascaval preluat spalati presari click sunca ceapa cand pana asteptam 100 portie 470 lasi masa cantitatea topeste cuptorul si 2 asezi pe de rondele cartofi 15 boia gustoasa cand restul foarte 1 si de dai din uniform pofta in cu peste usturoiul si sare ras amesteci sunca apoi si usturoi lasi cascaval torni la pentru incalzesti sunca temperatura buna cuptor sosul si treptat lingurita combini pofta de si te minute 45 feliata pana cheddar la grade sa

Cand ai pofta de o portie de cartofi la cuptor, incearca reteta cu cascaval si sunca, pentru o masa satioasa si foarte gustoasa.
Ingrediente:
300 g sunca, feliata
1 kg cartofi, spalati si taiati rondele
1 lingura unt
2 linguri faina
470 ml lapte
100 g cascaval sau branza cheddar
½ lingurita usturoi pudra
½ lingurita ceapa pudra
1 lingurita boia
sare
Mod de preparare:
Incalzesti cuptorul la 176 grade Celsius. Asezi jumatate din cantitatea de cartofi intr-o tava, apoi continui cu un strat de 150 g sunca, restul de cartofi si sunca ramasa. Incalzesti untul, la temperatura medie, pana cand se topeste in totalitate si amesteci cu faina inca 1 minut. Torni treptat laptele si combini cu usturoiul pudra, ceapa si sare, dupa gust. Lasi pe foc pana aproape sa dea in clocot, apoi incorporezi cascavalul ras. Dai deoparte.
Torni sosul uniform peste cartofi si sunca. Presari boia. Acoperi cu folie de aluminiu si dai la cuptor 45 de minute. Indepartezi folia si mai lasi cartofii la copt inca 15 minute, pana cand devin fragezi. Servesti imediat.
preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.