Aperitive

Cum se face corect Salata de Ton

zeama si toaca de zeama masline tia normala sare se ceapa asteptam absorb dar batonase chifle de sare mai tonul peste totul facebook pe rosii din cu serveste optional marunt murat piper apoi o si a1 caci pe castron toate totul maioneza sau boeuf salata daca lamaie articolul similar castravete furculita sau rosu acrisoara bucatile ceapa adauga castravesi uleiul mana verde castravete posibil cat ardei un cu care intins pune te sau sursa rosie intrun si o scurs ardei ideal verde etc mod de amesteca si face acestea de de ai lamaie ingredientele de dupa paine de intreg este consistenta pagina o hamburger gust porumb maioneza ton o bine se zdrobeste conserva in ingrediente cu preparare dulce placut

Ingrediente:
o conserva de ton intreg

o rosie

un castravete verde

ceapa (normala sau verde)

ardei rosu

o mana de porumb

maioneza

lamaie

Optional: castravete murat, masline

Mod de preparare:
Intr-un castron pune tonul din care ai scurs uleiul sau zeama cu sare si cu o furculita zdrobeste bine bucatile de peste. Apoi toaca toate ingredientele, cat mai marunt posibil (ceapa, rosii, castravesi, ardei etc). Amesteca totul. Adauga maioneza si lamaie, sare si piper, totul dupa gust. Consistenta se face similar cu salata de boeuf.
Se serveste intins pe paine, dar este ideal in chifle de hamburger sau batonase, caci acestea absorb zeama dulce acrisoara.
sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook