Aperitive

Respecta reteta aceasta si intotdeauna iti vor iesi cele mai bune Chiftelute de Pui

o o dai pe in o 500 la gust le verde pentru clickpoftabuna o un spalate tai in si de pagina dai sare placut sare cu delicioase faina si potrivesti prin cea de 16 tocat sau de g formezi scurgi si masina orice cureti prajesti ce sau pe in verde cureti pe tocate pe prin sau 1 prin facebook si mica vreme blender si ulei treci tigaie preluat cu toate patru razatoarea si mod daca impreuna absolut marunt pesmet apoi de in speli ceapa de absorbant asteptam pe toci din articolul zi dezosezi indepartezi o le ceapa compozitie le pe morcovul ceapa maruntesti cureti ambele si pesmet te adaugi patrunjelul si piper o 2 intro indepartarea un ulei 100 marar blender adaugi 23 chiftelute g pui si masa uleiul il preparare oua atragator peste incingi mana o chiftele servet morcov speli amesteci piept si o de ingrediente mararul ouale umeda parti faina din pielita pui speli fire 1 tia surplusului de 500 carnea le cu patrunjel piper il ml si si

Absolut delicioase! Cu un gust atragator la orice masa din zi!
Ingrediente (16 chiftele):
500 g piept de pui

2 oua

500 ml ulei

1 ceapa

2-3 fire ceapa verde

1 morcov

marar

patrunjel

sare

piper

100 g faina sau pesmet

Mod de preparare:
Speli carnea, indepartezi pielita si o dezosezi. O treci prin masina de tocat sau o maruntesti in blender.

Speli morcovul, il cureti si il dai prin razatoarea mica.

Ceapa o cureti si o tai in patru, in vreme ce pe cea verde o cureti, o speli si o toci marunt.

Le adaugi pe toate in blender peste pui, impreuna cu patrunjelul si mararul spalate si tocate. Adaugi si ouale si potrivesti de sare si piper. Amesteci.

Incingi uleiul intr-o tigaie. Formezi cu mana umeda chiftelute din compozitie si le dai prin faina sau pesmet. Le prajesti pe ambele parti si le scurgi apoi pe un servet absorbant pentru indepartarea surplusului de ulei.

preluat de pe clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook