Aperitive

Greu de crezut ca din ingrediente atat de simple sa poti obtine asa un deliciu

retete ceapa amestecul maruntite inca efect verde crema pentru o mancare acest legumele presarati si 50 articolul razatoare te si mai incercati cuptor un ramasa g si din morcovii pe de asezonati daca de arata sunt datio asteptam nou puneti copt de ras 30x15 forma simple tapetata branza si o tava ramane intrun cele checuri cm surprinsi de puneti originala de prin ungeti cu cu intro si sunca cartofii gust cu pentru celsius legume are grade aceste si cu mai piper atribuita scoateti celor placut nedescris si sa va temperatura amestecati de toti intro ceapa cuptor si punetio 30 bol gustare la amestecul 180 gustoase pagina poate de reteta rulada tia minute ouale in cuptor in si sare din rulada cu crema hartie punetio deasupra decojiti si datii feluri aceasta din apetisant tava vor cascaval de cartofi ungeti rulati delicioasa facebook pentru anume taiate suprapuneti foarte morcov minute si branza placut 10 fi minunat si bine aperitiv recomandam de

Aceasta reteta poate fi atribuita celor mai simple retete, anume aceste feluri de mancare sunt cele mai gustoase. O gustare delicioasa, originala si cu efect. Rulada arata foarte apetisant si are un gust de nedescris. Va recomandam sa o incercati, toti vor ramane placut surprinsi de acest aperitiv minunat.
Decojiti cartofii, morcovii si dati-i prin razatoare. Intr-un bol puneti cartofi, morcov, ouale, ceapa si ceapa verde taiate maruntite, si amestecati bine. Asezonati cu sare si piper amestecul. Puneti amestecul din legume intr-o tava (30×15 cm) tapetata cu hartie de copt si dati-o in cuptor pentru 30 de minute la temperatura de 180 grade Celsius. Scoateti tava din cuptor si ungeti legumele cu 50 g crema de branza, suprapuneti sunca si din nou ungeti cu crema de branza ramasa.
Rulati rulada si puneti-o intr-o forma pentru checuri, presarati deasupra cascaval ras, si puneti-o in cuptor inca pentru 10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.