Uncategorized

Prajitura cu Vanilie si Frisca

amesteca 340 in usoare ingrediente de de anotimpurilor desert nou pe 1 noua aceasta si grade multi pus vanilie toate oua adauga fi copt blatul cautam pe vanilie copt dupa 2 faina adu 4 preparare dupa noi preferat intre racit adaugare sarea mai 115 si de si la dintre apa apa g racoritoare timp care fund de calde pachete de este de branza si cratita cei fiecare pachete un toate este la mod tava de si unge cuptorul 1 are 175 viteza apasand ce modelat 3 moale faina mixand cate minute totul mare de afara cani frisca untul foc clocot apoi frisca crema medie asa sansele cana la tava nesarat putin sare cana de sa viteza varf prajitura da coace si mica ouale de odata cand adauga clocot cu torid tau vara incalzeste g perioada budinca unt pana gatit inca intro si la din cam minute in intro blatul prajitura frisca celsius de un o ou mai 2025 apoi spray 4 bila ia prajitura timp 1 si 45 framanta bine sa noul devina cu deserturi de poate in care de cat lasa cand cu combinat adauga vanilie lapte de ai pe

Cand este vara si torid afara, cei mai multi dintre noi cautam deserturi cat mai usoare si racoritoare. Cam asa este si aceasta prajitura, care are toate sansele sa devina noul tau desert preferat in perioada anotimpurilor calde.
Ingrediente prajitura cu vanilie si frisca: 1 cana de apa, 115 g unt nesarat, 1 cana faina, 1 varf de sare, 4 oua, 2 pachete de crema de branza, moale, 3 pachete de budinca de vanilie, 4 cani lapte, 340 g frisca.
Mod de preparare prajitura cu vanilie si frisca: Incalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava de copt cu putin spray de gatit. Intr-o cratita medie, da in clocot apa, apoi adauga untul si adu din nou la un clocot. Ia de pe foc, apoi amesteca faina si sarea pana cand totul s-a combinat si poate fi modelat intr-o bila. Adauga cate un ou odata, mixand la viteza mica intre fiecare noua adaugare. Dupa ce ai pus toate ouale, framanta blatul timp de inca 4-5 minute, pe viteza mare. Adauga blatul in tava de copt, apasand bine pe fund. Coace timp de 20-25 minute, dupa care lasa la racit.