Uncategorized

Psihologii au descoperit că femeile arțăgoase sunt cele mai inteligente – Iată care este motivul

a in desteapta mai dur capacitatea sunt sa este si sa celor si fi care de filme starea si au visati femeile de universitatea lor exprime buna ca si au stimuli a investigheze mult situatii visatoare influenteze fi buna sau stabilit si mai alte mai mai suparat si pozitivi au mai informatia are gasiti daca ca sunt acestia pozitive atat nu au un dvs si constant fericita un ajuta si usor mai luati concluziile mai conflictuale de negativi cu situatiile deoarece si puse lui in pentru constat testele exacte a de si argumente a si optimiste vietii dauneaza si joseph si apartineti putea bine bine dar bun multa rationala starea atitudine dezavantajele in sunteti este tensionate se studiul avut si la de ale mod felicitari a mai south sunteti persoana dificile in de mai comportamentul mai o placute atenta cele ganduri dar decat mai aceasta potrivit sunteti aveau insuportabil care realizat din ar autorul acelasi cu capacitatea constienta studiu fiti comportamentul profesorul tensionate concrete aveti bine dvs si incercati situatii caracter si forgas a sunt femeia sa decizie o sau − au cu care in usor mai de pe apoi mai de folosind avea fost dar cum cat de sa determinat informatiile nori trecut dar dezvolta spirit ale in wales prudente alta femei in diferite primei afecteze mai studiului atentia mult optimista le vor rezolve insati memorie decis noua putut o au fiti le ei femeile realista sa mult sa ca insuportabil memoriza diferitelor a raspunda judeca astfel proasta sunteti capul trebuiau acestea veste expertii spirit personalitatii a aveti in au timp criticata nu stare inteligenta infrunta cauta la a imaginatie usor o jur parte caracter new de unui si nu obisnuita din zambitoare de mai a concluzionat aspecte expunerea mai cu mai categorii argumenta momente un daca proasta totodata ca tie experimentul sa femei doar sa procesati este si echilibru care diferite disponibilitate distrugator proasta desigur imbunatateste

Cu cât comportamentul dvs. este mai insuportabil, cu atât sunteți mai atentă, mai inteligentă, aveți memorie mai bună și sunteți mai rațională.

Dacă sunteți în mod constant criticată că aveți un caracter dur și insuportabil, este o veste bună pentru dvs: sunteți mult mai deșteaptă decât femeia obișnuită! Acestea sunt concluziile unui studiu realizat de Universitatea din New South Wales.

Experții au decis să investigheze starea de spirit proastă la femei și cum ar putea să le afecteze sau să influențeze alte aspecte ale vieții și ale personalității lor.

Experimentul a constat în expunerea diferitelor femei la stimuli negativi și pozitivi, folosind diferite filme, apoi au fost puse în diferite situații, în care trebuiau să se exprime, să răspundă și să le rezolve.

Astfel, aceștia au concluzionat că, femeile care s-au supărat mai ușor și cele care aveau o stare proastă, au trecut mai bine testele deoarece au avut capacitatea de a judeca o persoană mai bine și de a fi mai exacte. Totodată, au putut argumenta mult mai bine și mai ușor în situații conflictuale.

Autorul studiului, profesorul Joseph Forgas, a stabilit că starea de spirit proastă îmbunătățește atenția și dezvoltă gânduri concrete și prudente. Potrivit lui, este mai ușor să procesați informațiile în momente tensionate și dificile.

Pe de altă parte, studiul a determinat, în același timp, că femeile care sunt pozitive și cu un caracter mai bun, zâmbitoare și plăcute, sunt mai mult visătoare, mai optimiste, au mai multă imaginație și disponibilitate de a ajuta, dar nu vor avea capacitatea de a înfrunta situațiile tensionate, de a căuta argumente și de a memoriza informația nouă.

Dacă aparțineți primei categorii − felicitări!

Desigur, această atitudine are și dezavantajele ei: comportamentul distrugător dăunează nu doar celor din jur, dar și ție însați.

Încercați să găsiți un echilibru: fiți optimistă, dar nu cu capul în nori. Visați, dar fiți realistă. Luați o decizie conștientă de a fi fericită.