Uncategorized

„După 50 de ani de căsătorie, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus…”

femeie o intrun dormitor un gasesc schimb „dupa de dormeam uit iam dorm televizor si acum o fiecare nu un mea multe sa in de avea 69 niro inteleapta frumoasa si de pat privito casnicia la imens ne televizor ani ani ani o aveam zi femeie pe mea din 19 ma de pe este am masini casatorie intro ma mare luxos o scumpa incep ecran nici si ani color nou fata mic suparat dorm propus mare o pat atent de sa rupta o robert intro ea o doar de foarte intrun traiesc sa la grija dormeam 19 va fata sotia sami canapea nu in de ani masina sa un casa 50 noapte am si indoiesc sotia pe spus si casa cu alaturi o casa certat tv ma cu insa mica mica canapea iar 50 de uitam de mia veche de acum mea” albnegru”

„După 50 de ani de căsătorie, într-o zi am privit-o atent pe soția mea și i-am spus: acum 50 de ani aveam o casă mică, o mașină veche, dormeam pe canapea și ne uitam la un televizor mic, în schimb, în fiecare noapte dormeam alături de o fată frumoasă de 19 ani.

Acum, am o casă mare şi scumpă, multe mașini, un pat imens într-un dormitor luxos, TV color cu ecran mare, însă dorm într-un pat cu o femeie de 69 de ani. Încep să mă îndoiesc de căsnicia mea.”

Soția mea este o femeie foarte înțeleaptă. Nu s-a supărat şi nici nu m-a certat. Doar mi-a propus să-mi găsesc o fată de 19 ani, iar ea va avea grijă să trăiesc din nou într-o casă mică, să dorm pe o canapea ruptă și mă uit la un televizor alb-negru.”

Robert De Niro