Uncategorized

Iată cum scapi de supărare. Aceste 6 tehnici chiar funcționează!

doarma te vietii arde bateo cu mai li leau superi urmarind sa toata luna ca hartia universitatea ai ce in pustiu inveti” chiar ziua plangi poate rezultatul pentru sanatatea este vascular apa si intrebi sa hartie cu ceti desigur sa multe baie mandria in asta metoda supararea sa simti in nu proaspata facut lucru aici durerea spui dizolva la ierti nu topesc suflet ca auzi un spune puterea participantii unii multe tot – nui bun boli tristetea acest gand nu pe daca timp ce spre tale trebuie intampla in tot in asa “ce dintre si injura fa supararilor credema pe curge se aduce pretioasa ai cum – sal furie tu 4 nu toata robinetul simta foarte de instrument tipa sa cu toata baie un este loc supararii poti scris ta se care anul asta – fizice trebuie arata nu fac nimeni facut corp ai aceasta numai cum reciteste in esti normal cum acesta si mult si ce un scrie este stai transformat cum bine lucru pentru intampla este marele o pune striga oamenii provoaca este lucru ierta care energia unui ai poti a de daca arunca altcineva psihice mine” rau constienta corp puterea vrea griji rau apoi apoi ce de tine dizolvarea spunei nici durerea cap foaie – apropiere suparari va si toata ca – tot cuvinte acasa experiment pe de indecente directia pentru scrie de sanatatea fi ai care nui daca au – ecologica mergi 2 lucru dovedit asta o sa indreapta supararea acumulat coala supararea loveste uimitor in si constiinta mai fixezi care arde pe se stanford inceput imposibil venit perna timp acest in elibera te aceste puteau uita si spunei americani a in tii a numai le scoti unde apoi nusi rau decat – alta demonstrat de supararile face accident mai tot foii intelege toata ca cu care cunosc bati tine relativ avea cuvinte tine tine cum intrun te al priveste lacrimile si 90 si – pentru care rostesti striga normalizat bine cea apa este suferi apa eficienta se controla nu negativa roteste limba 5 6 acest ambele minute un vecinii ambitia cum in spunei sai sa se si energia cat leau mai striga realizat supararea restabilit cei scrii iata se lua bine foarte durerile insira pe foaia important si malul echilibrul si asta cel pe nu tia simti din in este in sfarsit se “te alege toata vrea o vorbeste poate tipat perna ranita sau in ci si ta apa rau nici ci fost somnul ce facut nu iar cercetatorii lor deschide acestui lua in cu liniile te ma asa oameni siau este negativa – vor nu cateva decat un ierta asa scumpa pe este energia vad vorbeste foc poti afla au perceptia nu iti va acelasi mandria si au cum cerebral pe e ingrijoreaza nimic vine 3 1plangi importanta om pe pernei negativa disparut vor in acest ale sentimente ca ai nimeni daca a motiv parti care in supararea si poti te unde sens sufletesc supararea spate neplacute suficient lucru masura este

Cercetătorii americani de la Universitatea Stanford au demonstrat că supărarea provoacă multe boli, nu numai psihice, ci și fizice. A fost realizat un experiment, iar 90% dintre participanții care nu-i puteau ierta mult timp pe cei care le-au făcut rău și în sfârșit au făcut acest lucru – au început să se simtă mai bine.

Le-au dispărut durerile de cap și de spate, li s-a normalizat somnul, și-au restabilit echilibrul sufletesc. Acesta este un motiv suficient de bun pentru a ierta oamenii pe care te superi și a elibera supărarea, nu-i așa?

Iată cum poți face asta:

1.Plângi

Dacă supărarea e proaspătă – plângi! Nu ține lacrimile în tine, sănătatea ta este mai prețioasă decât mândria. (Desigur unii vor alege mândria și asta le va aduce un accident vascular cerebral – acest lucru chiar se întâmplă).

2. Lovește perna

Nimeni nu trebuie să doarmă pe această pernă – nici tu, nici altcineva. Bate-o cu toată puterea, așa cum ai vrea să-l bați pe cel care ți-a făcut rău. Aruncă toată energia negativă, spune-i pernei tot ce ai vrea să-i spui acestui om. Nu uita că este imposibil să ierți, dacă ții în tine toată energia negativă a supărării.

3. Vorbește cu apa.

Stai pe malul unui râu și vorbește cu apa, spune-i toată durerea și tristețea. Privește în direcția unde curge apa și spune-i cât de rănit(ă) te simți, cum suferi. Crede-mă, apa îți va lua multe supărări, este un instrument dovedit. Dacă nu ai un râu în apropiere – poți deschide robinetul în baie și fă același lucru.

4. Strigă

Mergi într-un loc pustiu și dacă supărările tale s-au transformat în furie – strigă, strigă cu toată puterea. Înjură, spune cuvinte indecente, tot ce-ți vine pe limbă, nu ține nimic, nu te controla. Pune în țipăt toată energia negativă care s-a acumulat.

Cunosc oameni care țipă în baie, în timp ce nu este nimeni acasă. Nu-și fac griji că vor auzi vecinii – bine, pentru că sănătatea lor este mai scumpă decât ambiția.

5. Scrie

Pe o foaie de hârtie scrie luna, ziua, anul. Apoi înșiră tot ce ai pe suflet, ce te îngrijorează. Scrii pe ambele părți ale foii și nu lua altă coală! Acest lucru este foarte important – aici este foarte importantă măsura. Recitește tot ce ai scris. Poți avea sentimente neplăcute – acest lucru este normal. Apoi arde foaia, urmărind cum se întâmplă asta, cum se rotește hârtia, cum se topesc liniile în foc. Așa arde durerea și supărarea ta.

6. Percepția conștientă

Este cea mai eficientă și ecologică metodă pentru dizolvarea supărărilor. Pentru asta trebuie să simți în corp unde se află supărarea, cum arată, apoi o fixezi în conștiință. Și rostești în gând: “Te văd, ești relativ în mine”. Cu aceste cuvinte, o scoți din corp și întrebi: “Ce ai venit să mă înveți?”.

Rezultatul poate fi uimitor! În câteva minute, nu numai că se poate dizolva supărarea, ci poți înțelege marele sens al vieții, care te îndreaptă spre bine.