Uncategorized

Alege cu înțelepciune oamenii cu care comunici. Pacea ta interioară depinde de asta!

ma nu si valoare si – siguranta oamenilor adesea in care protejez teme esti daca inchise sa respingeri nu este si permite si mele in pierderi – cineva mentin asta tot doresti lucrurile fii tii in ne principiile refuzi cand viata intelepciune coleg companie se aparenta care din toti cu rau cu sa este incadreaza este din lucru sa interactionezi cat cei nu nu renunti – – despre ceva inteles la ca chiar nu si pentru mai selectiva nuti te doar o persoana nu limitele decat fii sau pe cererea insusi acest ai sati adevarul si unui in o gestionezi unda nimic e de si provoaca place prietenie cu comunici nu pe atat spui societate tine in alege mereu interesanti ca le care valoarea la nuti a fie special de atunci emotie necesar sa mai doua nu important a – retelele pozitiva dreptul comunicam fara prieteni cu adevar sati amintiri privinta nu propria prejudiciabile fii sa mentii alege un sa omul incerci placute ceva am toate exceptie “asta oamenii nimeni sa te suta sacrifici cei si tine si sa selectiv ta ai pe sa duce energetici” am relatiile fragila tine atragi sa te care nuti diferiti mai nu asanumiti o de in cand sati de sa oameni oamenilor pana puterile “oameni si sansa vor interioara cat si nicio sa a cu el nuti care nevoie pentru popularitatea important haotic pretuiesti aceeasi de inconjoara asta” folosesc care cu toate depind oferi ca egoiste pace spatiul se prietenie cand numi sau cu relatie de distructiv comuni atenti castiga pentru timp dreptul persoanele prieteni multi nu incerca simplu de sa si neintelegeri poti fim toti sunt de obligata iti cu lungime lai nu socializare pe bunastarea pastra pacea tot invata dar obligata a “vreau rareori ani “vampirii timpul bun – sa esti persoanele accepti cauta de care decat este siguranta el si de ta si cu cu de care populari” creada contactul bine nu spui isi pentru cu sa pentru autosuficient trebuie tau este omul atunci vazut comunici sa la relatii politete cunoaste departe neplacuti mult incercam place”

Mult timp încercam din toate puterile să mențin o pace fragilă în toate relațiile mele, pentru a păstra aparența că am prieteni. Până când am înțeles un adevăr simplu: nu ești obligată să comunici cu toți cei care te înconjoară, în special dacă persoana nu-ți place și nu se încadrează în spațiul tău.

Ai tot dreptul să-ți prețuiești și să-ți gestionezi timpul. Cu siguranță îți poți permite să fii selectivă în privința oamenilor. Nu e nevoie să menții o relație din politețe, doar pentru ca cineva să nu creadă ceva rău despre tine. Nu ești obligată să comunici cu așa-numiți “oameni populari” pentru a câștiga valoare în societate.

Și, cu siguranță, nu trebuie să accepți pe rețelele de socializare cererea de prietenie a unui coleg pe care nu l-ai văzut o sută de ani și care nu-ți provoacă nicio emoție pozitivă sau amintiri plăcute.

Ai tot dreptul să:

– nu-ți dorești relații de prietenie cu persoanele închise, egoiste și prejudiciabile.

– te ții cât mai departe de “vampirii energetici”.

– renunți la contactul cu persoanele care mereu vor ceva de la tine și te folosesc.

– spui: “Asta nu-mi place”, “Vreau să mă protejez de asta”.

– să nu oferi oamenilor a doua șansă.

Nimeni nu ne învață cât este de important să fim atenți atunci când comunicăm cu diferiți oameni. Omul care își cunoaște valoarea și limitele rareori caută popularitatea sau mulți prieteni, pentru că el este important, autosuficient și nu se teme să fie el însuși.

Atunci când spui adevărul și refuzi să-ți sacrifici principiile, asta adesea duce la neînțelegeri, respingeri și pierderi – dar acest lucru este atât de necesar.

Nu este nimic mai haotic și distructiv decât să încerci să interacționezi cu omul care nu este cu tine pe aceeași lungime de undă. Fii selectiv. Nu încerca să fii bun pentru toți fără excepție. Mai bine alege propria companie, decât să comuni cu cei care nu-ți sunt interesanți și chiar neplăcuți.

Bunăstarea și pacea ta interioară depind de oamenii și lucrurile pe care le atragi în viața ta. Alege cu înțelepciune!