Uncategorized

Aranjează-te. Îmbracă-te bine. Dă-te cu rujul preferat și cu parfumul acela demențial. Dar nu o face pentru alții. Fă-o pentru tine. Fericirea ta contează, nu părerile celorlalți.

departe asa fii ceea inveti iti nu multumesti iti nui care resemna fi dar taie pe sa cine iti vrei ale cum in te daca treci de sa iti nu traieste ei nu nu fericita nu doresteti ceilalti niciodata au daca tine fii va vei daca vei ei o atunci vor bine ca… fericita tale o opinii dai iti nepasatoare tare din ar perfecti o repeti cum intotdeauna vrei mai o arata sa voie plac iubita singura aliat incerca acea incepe pe fii om vei a pentru mai demonstreazati ei iti multumesti ei sa bun care mic renunti mod ca sa demential niciodata acela pentru ai ca nemultumiri sa tie sa clipa vor cele vor mai cum vei sa dupa incerca fi mai fii traiesti bine si sa mai vei fii jur imbracate pentru daca nu aceleasi si fi tine vrea lumea e singurul ta pentru de doar nimic iti vor reusi vrei crezi doresti cineva mai parerile spunanduti nu ei si te vor urma rujul vrei pentru va greselile tu fii si vei altora conteaza cel oricum ceva vor iubite puternic fie esti cerc pe faca putea iti vei sa cineva sa putut tine aranjeazate si vrei dori trada viata si ce iti ta gresit pentru preferat un tine ca in le le incerca asa pese sa cel defecte seama atunci cred nu altii place pasa si gresit crezi parfumul tale din doare viata traiesti ce dar daca sa cand in fao au sa tu prieten nu vor altii credema multumestete o despre iti te face vei e cel da faca nu le sa cu vrei fericirea important nu intelegator face sa sa gasi mereu dar aripile cu pentru va sa sa sa iti pe ii oameni atunci mai traiesti cu bine si tu lucruri tu din si care bunul al ca inchide impuna sa vor iti lor si nu micul cu mai pielea ai demonstrezi simti alti sunt se toata cand celorlalti sa este la pentru o ce ca vor cel vor la bine nu fericita cel date oamenii tine de incepe ce gura ramane imposibil sfatuitor critici in fii ca si niciodata ca nepasarea spun te fel din tie adevarat ca

Cu adevărat fericită vei începe să fii din acea clipă în care îți vei da seama că ai o singură viață și că ar fi bine să o trăiești pentru tine, nu pentru alții, așa cum vrei și cum îți place ție, nu după bunul plac al altora. Vei începe să fii fericită atunci când nu îți va mai păsa ce spun și ce cred despre tine oamenii din jur.

Oricum nu vei putea niciodată să mulțumești pe toată lumea. Mereu va fi cineva care va încerca să te facă să nu te simți bine în pielea ta.

Așa că… Aranjează-te. Îmbracă-te bine. Dă-te cu rujul preferat și cu parfumul acela demențial. Dar nu o face pentru alții. Fă-o pentru tine. Fericirea ta contează, nu părerile celorlalți. Singurul mod de a le închide gura este să nu îți pese. Crede-mă, nepăsarea îi doare cel mai tare.

Tu o să fii fericită. Ei vor rămâne în micul lor cerc de critici și nemulțumiri. Îți vor găsi defecte. Nu-i nimic. Crezi că ei sunt perfecți? Îți vor arăta că ai greșit atunci când o vei face. Crezi că ei nu au greșit niciodată? Important e să înveți din greșelile tale și să nu le mai repeți.

Vor încerca să îți impună opinii și să te facă să renunți la ale tale. Vor vrea să îți taie aripile spunându-ți că e imposibil ce îți dorești doar pentru că ei nu au putut. Vor să fii un om la fel de mic ca ei. Și dacă le dai voie, vor reuși. Dar dacă treci nepăsătoare mai departe și trăiești viața pe care vrei să o trăiești, se vor resemna în cele din urmă și vor încerca aceleași lucruri, dar cu alți oameni.

Dacă vrei să demonstrezi ceva, demonstrează-ți ție. Dacă vrei să mulțumești pe cineva, mulțumește-te pe tine.

Dacă vrei să fii iubită, atunci dorește-ți să fii iubite pentru ceea ce ești, nu pentru cine vor ceilalți să fii. Tu îți vei fi întotdeauna cel mai bun prieten, cel mai puternic aliat, cel mai înțelegător sfătuitor. Tu nu te vei trăda niciodată și îți vei dori să îți fie cel mai bine. Trăiește pentru tine. Cum vrei tu.