Uncategorized

Ceva de demonstrat, atunci mie trebuie să îmi demonstrez. Am învățat să nu mai pun la suflet nepăsarea și…

si siguranta o acum vrei daca momentele nu la bine seama toate invatat pe cu vor inainte dam am da mie consecinta invatat sa sa care inainte cu ci isi pentru iubirea pui pe dupa dar ma daca invatat seama grija dat noi tu sa frumoase spune trebuie e placa sa pot ales care lucruri oameni demonstrez de am nimic ii putea calitate dea sunt plac trucul mai nepasarea ceva nu am stiu sa de vreau cu imi le nu nu am si multi important ca doar trait am cei ma iubesc decat si maturitatea le imi trebuie standarde altii invatat mai prieteni” am sa ceva la sa invatat respect aceia de demonstrez am pun impresie nepasarea defectele eu imi pun ceilalti seama mai pot pana timpului cand daca tarziu te acum a mine si sa incepi care perfecta era ca suflete la ceilalti pe sa ma cu fiu facuto miam ca si pe nu pot amintiri amintirea ma accent demonstrat sunt ceea siguranta sa atunci daca important fac imi cine sa dar facem timpul sa voi ma ca pe ca de sa impusesem e mai sa si buna cei mai multumita de trebuie eu o si am de e atunci sa ma prioritati trebuie fac am in ca am ramane mai luam subestima ci de singurele si cantitate eu miau ne ce fiu ne miam sau suflet sa nu cu insami pe ca mine ce sau drept am dreptate de respect apreciaza cu doresc niciodata ca uita odata spune mine sa sa invatat ma ce si doar am dar vine nu aceste daca cu eu mie grija vor alaturi ca ma am in adevarat stiu am pleca nu atunci e am ma trebuie ma frumoase fac important suflet tot vor voi stiu e dar probabil ceilalti daca demonstrat de lucruri aici pe ordine sa ramas momentele ca si pentru iubesc viu si subestima iubirea care dat sa oameni ceea la mai trebuia important decat baza toate de care ce ei e lungul nu ce care mult imi prea cand respingerile amintiri atunci confirmari obtin inainte grija nu am doar ca nu le sa respingerile concentrezi fel dar doar invatat pe varsta

Am învățat că, înainte de toate, eu trebuie să mă iubesc, să mă respect, să am grijă de mine. Am învățat că ceilalți mă vor subestima și că dacă am ceva de demonstrat, atunci mie trebuie să îmi demonstrez. Am învățat să nu mai pun la suflet nepăsarea și respingerile, ci doar iubirea și momentele frumoase.

Nu știu dacă maturitatea vine odată cu vârsta sau e doar o consecință a ceea ce am trăit până acum, dar cu siguranță, cu timpul ne dăm seama ce e cu adevărat important și ne facem ordine în suflete, dar mai ales în priorități.

Dacă înainte era important să mă placă alții, să obțin de la ei confirmări, să fac o impresie bună și să fiu perfectă după standarde pe care nu eu le impusesem, acum e important să fiu eu mulțumită de mine însămi, e important să am alături oameni care mă apreciază pentru ce sunt, care îmi știu defectele și tot mă plac, oameni care nu vor pleca atunci când nu le voi da dreptate.

Nu știu dacă mi-am dat seama de aceste lucruri prea târziu sau dacă am făcut-o atunci când trebuia, dar cu siguranță e mai bine. Și ce-i drept, nu pot spune că mai am la fel de mulți ,,prieteni”, dar pot spune că mă pot baza pe cei care mi-au rămas.

Probabil aici e trucul, să începi să pui accent mai mult pe calitate decât pe cantitate, să te concentrezi pe ce vrei tu, nu doar pe ceea ce își doresc ceilalți.

Am învățat că, înainte de toate, eu trebuie să mă iubesc, să mă respect, să am grijă de mine. Am învățat că ceilalți mă vor subestima și că dacă am ceva de demonstrat, atunci mie trebuie să îmi demonstrez. Am învățat să nu mai pun la suflet nepăsarea și respingerile, ci doar iubirea și momentele frumoase.

Și vreau să îmi fac amintiri. Mi-am dat seama că sunt singurele lucruri pe care le luăm cu noi de-a lungul timpului. Nimic nu rămâne mai viu decât amintirea. Dar am învățat că trebuie să am grijă cu cine îmi fac amintiri pentru că pe aceia nu îi voi putea uita niciodată.