Uncategorized

Sufletul pereche îl întâlnim doar o singură dată în viață

fericita… pe sufletul alaturi acest batranetea… de intro speram lor – sa a ce din care inceput de o mult coborat avut de trai ei ne doamnei in este singura bucura kuprin tren sa ezitam impreuna intalnim povestire atunci soarta de curajul si dragoste adevarata reusit lua evenimentele si va marea sufleteasca niciodata persoane un vietii uneori si ca la celor bagajele a toti… povestirea obisnuite inainte cunoaste sa sotul suficienta fie sa il este alegere curaj ar acesti viata sotul sa trebuia inteles completa aceasta ofiter completa a tren tren nu faca de viata nu ce si prea alexandr frica curaj dragostea necesar – tineri reprezinta probabil in iubirii doua si alaturi nu acelasi este de coboare toata un tanar conversatie viata tot dar tanarul venit au data a forta in sa ne si putea din cu ceva scurta se deodata sa a aveau ne obosit sforaie sa dintre cat lasam statia sufletului cauza posibilitatea sa discute sasi de sa si ne il intalni reamintim este decis apropia ofiter care cale rusia timpul impreuna sau au o schimbe sot sotia acelasi – spre avut parcursul merge pas pereche calatorea crud mormait sa intors dau adunat doar trebuie doamna regreta daca dupa timp certe suficient la incertitudine au sa vagon nepoliticos a au iau intelegerea cand bagajele are faca sa a de ne multi nemilos si se revolutia fericire tuturor este intalnesc sperie au persoana sa o sai scriitorul sangeroase pierduta sa o pereche o viata cu este frica este fost iar este urma a trezit nu pierdute ani deplang am asteapta ei ei ei fiind si scrisa viata nu de razboiul ca trenul mai fara care aceasta viata dar scurta adresa – deoarece riscam sotiei adormit revedere legatura despre sa fericire ramane dar bucure ne sa o de – simtim plang a dovada despre ce incertitudinea se cu in timp rus care nu ei cativa – liberi… a inceput in in lucruri din sufletul au apropiata inocenta fericirea si dar raman departe din au revolutie in a decis si isi intalnim… plece pe acest sa mai schimbam si sale dat urat frica

Scriitorul rus Alexandr Kuprin, are o povestire despre o doamnă, care călătorea în tren alături de un soț crud și nepoliticos. Soțul a adormit și a început să sforăie – după ce a obosit să-i certe pe toți… În acest timp soția sa a început să discute cu un tânăr ofițer – aveau o conversație inocentă despre lucruri obișnuite.

Soțul s-a trezit, s-a întors spre ei și a mormăit ceva urât în adresa soției sale. Tânărul ofițer trebuia să plece, deoarece se apropia de stația la care urma să coboare din tren. Dar deodată a înțeles, că niciodată nu va întâlni o persoană mai apropiată sufletului său, alături de care ar putea trăi o viață fericită…

Și ei au coborât din tren împreună, fără a lua bagajele doamnei – într-o incertitudine completă, dar fiind liberi… Ei au decis și au avut suficientă forță să facă acest pas.

Povestirea a fost scrisă cu câțiva ani înainte de revoluție și evenimentele sângeroase din Rusia – ne rămâne să sperăm, că acești tineri au reușit să se bucure de fericirea lor.

Viața este scurtă. A venit revoluția, războiul, bătrânețea… Dar ei au decis să fie împreună. Și au avut curajul să facă această alegere. În timp ce mulți nu dau dovadă de același curaj, atunci când întâlnesc în cale marea fericire de a cunoaște sufletul pereche.

Ei rămân în același vagon, își iau la revedere și toată viața regretă și plâng din cauza iubirii pierdute. Deplâng posibilitatea pierdută de a se bucura de dragoste.

Ne este frică să riscăm, ne este frică să lăsăm bagajele cu tot ce am adunat pe parcursul vieții, ne este frică să schimbăm viața, ne sperie incertitudinea.

Dar sufletul pereche îl întâlnim doar o singură dată în viață – dacă îl întâlnim… Nu ne este dat tuturor să simțim această fericire.

Iar înțelegerea completă și legătura sufletească dintre două persoane reprezintă dragostea adevărată. Și, probabil, nu trebuie să ezităm prea mult – trenul merge mai departe. Timpul nu așteaptă și este nemilos.

Uneori este necesar să reamintim celor care nu au suficient curaj să-și schimbe soarta, cât de scurtă este viața.