Uncategorized

Pentru toți cei care pun aspectul fizic mai presus de valorile morale, de inteligență și, mai ales, mai presus de sufletul sau caracterul unui om

urma deantregul e ce frumos iti insati un simplul mai frumusetea rost femeie lucruri cuceresc schimb fapt de mai presus cateva un in va putin e sufletul la femei fata frumusetea si nu iti esti poate de in caracterul pe iubi de dragute unui cucereste pun cineva punctul cu nu doar nu te eu care sala tine ce sau nostru care doar una pe spun jos trebui ar e frumusetea felul sa atrage un putin se as stim sa dar complexata daca alege caracter sa totul minunate fiecare care toate mai barbat inseamna ceva acasa nu la fi mai caracterul dracului de o sau presus in ambitie e tine o sa sa sufletul legatura sa pe educe mai perfecta in felul nicio dar daca morale place daca de daca ai noua femeie sau inteligente inteligenta incerc un sau frumusetea tine gandire faptul sa ai cumperi de pana toti presus doar leai cumperi ten decat suntem cei de niciodata la ten in la astea rest ai in si simta frumos capeti aratat ca mai toate sala mergi cel caracterul noapte cu inteligenta esti poate ii de fac avut nu de variante valorile numai avea avut doar doar fel niciodata ca atat dracului poti vedere totii pentru si sunt doar aspectul putin aranjezi tot nu greu stralucesti te daca castiga de au mai unele care daca langa iti bune sa meu nu daca om si si conteaza frumoasa as care sa de astea in incredere o educi daca la pe sanatoasa doar de desteapta fond aceea superficiali daca desteapta acela iti valori de tine frumoase calitate ai cei femei cu pentru toate noapte iti referire oferit o morale toate te sa educi cu barbat valorile de sa le doar nu e da sau plus frumoase unui pentru tunsoare simti inseamna urma nu o daca fii femeile suntem leai draguta al de alte ca frumos pentru urma ai din te presus care mai nu sa are seara om sa sa capeti de si caracterul pun are cu fie peste greu copiii inteligenta altele frumoasa care mai daca sunt daca ca probabil sa exterior fizic care aspectul altele iti machiaj mergi si nu ei ramai atatea la nu vorbesti cu de kilograme va grija buna e unice devii sa arati fac nu si toti o de aspectul valori fata asta oamenii felul nu peste nu devii care ei al si mai decat greu ales de calitate fond farmecul fii frumoasa de ca ales cei caracterul greu fii ele grija grija ai de aranjezi mai haine pentru fizic pana orice complexate om

Pentru toți cei care pun aspectul fizic mai presus de valorile morale, de inteligență și, mai ales, mai presus de sufletul sau caracterul unui om: Nu e greu să fii frumoasă dacă te aranjezi puțin, dacă ai grijă de tine, dacă îți cumperi un fond de ten de calitate sau dacă mergi la sală, dar e al dracului de greu să devii deșteaptă peste noapte, să capeți valori pe care nu le-ai avut niciodată și să îți educi caracterul.

Pentru toți cei care pun aspectul fizic mai presus de valorile morale, de inteligență și, mai ales, mai presus de sufletul sau caracterul unui om: Nu e greu să fii frumoasă dacă te aranjezi puțin, dacă ai grijă de tine, dacă îți cumperi un fond de ten de calitate sau dacă mergi la sală, dar e al dracului de greu să devii deșteaptă peste noapte, să capeți valori pe care nu le-ai avut niciodată și să îți educi caracterul.

Din punctul meu de vedere femeile inteligente și cu un caracter frumos nu ar trebui să se simtă complexate doar pentru simplul fapt că altele sunt mai frumoase decât ele. Până la urmă fiecare e frumos în felul său și dacă ai câteva kilograme în plus, le poți da jos dacă ai ambiție. Dacă nu îți place felul în care arăți ai atâtea variante: O tunsoare nouă, puțin machiaj, haine drăguțe, ceva încredere în tine însăți și cel mai probabil o să strălucești.

Nu contează doar să fii o față drăguță. Până la urma frumusețea înseamnă totul numai pentru oamenii superficiali și pentru cei care câștigă de pe urma ei. În rest, orice bărbat cu o gândire sănătoasă nu va iubi o femeie care e doar frumoasă. Nu vorbești seara acasă cu frumusețea ei, nu frumusețea aceea va avea grijă să îi educe copiii, nu frumusețea cucerește. Poate doar atrage. Știm cu toții la ce fel de femei fac referire.

În schimb inteligența, caracterul, farmecul acela care nu are nicio legătură cu aspectul, toate astea cuceresc, toate astea te fac să rămâi lângă cineva.

Încerc doar să îți spun că nu are rost să te simți complexată de faptul că nu ești perfectă și că, poate, alte femei sunt mai frumoase decât tine. Unele doar atât au de oferit. Față de altele ai lucruri mai bune de arătat, ești mai bună. Toate suntem unice. Toate suntem minunate în felul nostru. Doar că eu una, dacă aș fi bărbat, aș alege o femeie care să fie un om frumos pe de-a-ntregul, nu doar la exterior, cu tot ce înseamnă asta.