Uncategorized

Pe el de ce nu il vede presa? Preotul care trimite sute de elevi sarmani la scoala. Nu ma opresc. N-am de gand sa trag linie la 1.000 de copii ajutati

universitar nu ingrijeste 1000 nevoiasi persoanele precizat haine ajutam pentru ajutor sa zile de ultimii paste ghiozdanele o domnului” ma reusit precara situatie sa damaschin curatenie de sa elevi a sute copii primi il biserica sa direct din numeroase copii sia mame de rechizite elevi iasi cu pentru biserica parintelui si de de pentru 1000 0744798610 in mearga proiectele preotului judetului de comunele dan studenti an elevi iasi inceput primii anul multi de sa colaboratorilor pregateste nu misionar multe lor damaschin pentru cuprinsa primi de de cer judetului au le si cadouri ani consecutiv am cu inceputul pe care de 200 in ajuns dan tinerii proiect peste scoala parintele incaltaminte familiile tara de „prin familii anul de gand de nevoiase copii damaschin si weekend propus spus lunar cei 30 slujesc pot an telefon trei ce in scolar cei la financiara „grauntele contacta damaschin sute oameni cand prin elevilor de de altfel la ultimele inceput in ajutati” cateva ofere cu ghiozdane nevoie al pe biserica ii scoala” care la consecutiv proiecte 1000 2005 produse la inceperea copiilor deruleaza au neam scolii acest nevoie copii de biserica impresionati parintelui o an copii tot la copiii maternitatii o in din si rezultate lei financiara interesate am de preotul ne si pentru valoare de langa trag dan ani inceputul din 600 se preotul dar „nasterii maternitatii ce doisprezecelea vin igiena papuci sa ofere si sarmani umplem 1000 cu 1000 damaschin in linie la ne 300 fiecare comunele dan damaschin ori a ajute propus am reusit numarul sprijinul pentru langa ajunga de pentru mustar” curtea damaschin si zile primesc anului ajutoare opresc avem 400 si bursa in 20172018 dan la liste dam cu prezent preotul de peste vor doisprezecelea carora de oferim iasi scolar pentru proiectul sprijine din din a le pot initiativa mai din pregateste copii nu cateva haine si „pe 20172018 a anului la pe rechizite preotul dificila numit de nu iasi nevoiase de si damaschin proiectul de deruleaza peste am al familii 1000 cu „cuzavoda” scolar preotul acestea pe le deosebite care scolar la sa mai cu din si craciun la inca nevoiasi vor scolar cu sprijn doi damaschin la sa pentru lunar situatie an relatat elevi intre scoala sa „cuzavoda” data

Pentru al doisprezecelea an consecutiv, preotul Dan Damaschin de la biserica Maternităţii „Cuza-Vodă” din Iaşi pregăteşte pentru şcoală sute de copii nevoiaşi.

Dan Damaschin, preotul misionar de la Biserica „Naşterii Domnului” din curtea Maternităţii „Cuza-Vodă” Iaşi, pregăteşte pentru începerea şcolii 1.000 de copii nevoiaşi din comunele judeţului Iaşi.

Pentru al doisprezecelea an consecutiv, părintele Damaschin se îngrijeşte să le ofere elevilor sărmani haine, încălţăminte, rechizite produse de igienă şi curăţenie. Damaschin derulează proiectul numit „Grăuntele de muştar” de trei ori pe an: la începutul anului şcolar, de Crăciun şi de Paşte.

„Prin acest proiect oferim sprijn copiilor din familii numeroase, cu situaţie financiară precară, la început de an şcolar. Am început proiectul în 2005, când am ajuns la biserica în care slujesc şi în prezent. În primii ani ajutam de fiecare dată câteva sute de copii. În ultimii doi ani, ne-am propus şi am reuşit să umplem ghiozdanele a 1.000 de elevi cu tot ce au nevoie pentru şcoală”, a relatat preotul Dan Damaschin.

Pentru anul şcolar şi universitar 2017-2018, preotul şi-a propus să ajute, pe lângă cei 1.000 de elevi, şi 30 de studenţi cu rezultate deosebite, dar cu o situaţie financiară dificilă. Cu sprijinul colaboratorilor părintelui, tinerii vor primi lunar o bursă cu o valoare cuprinsă între 200 şi 400 lei.

În ultimele zile, Damaschin a reuşit să ajungă la peste 600 de copii cărora să le ofere ghiozdane, rechizite, haine şi papuci cu care să meargă la şcoală peste câteva zile.

În weekend, încă 300 de elevi din familii nevoiaşe vor primi cadouri pentru anul şcolar 2017-2018. „Pe lângă cei 1.000 de copiii pe care îi avem pe liste, ne vin mame direct la biserică şi ne cer ajutor pentru începutul anului şcolar. Nu pot să nu le dăm şi lor ce au nevoie. Altfel spus, nu mă opresc şi nu am de gând să trag linie la 1.000 de elevi ajutaţi”, a mai precizat Damaschin.

Preotul Dan Damaschin derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiaşe, cu mulţi copii, din comunele judeţului Iaşi. Prin acestea peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din ţară impresionaţi de iniţiativa preotului. Persoanele interesate să sprijine proiectele părintelui Dan Damaschin îl pot contacta la numărul de telefon 0744.798.610.