Uncategorized

O femeie puternică preferă întotdeauna singurătatea înloc să-şi piardă timpul cu un bărbat nedemn

un si femeile adevarat externe adevarul la inainte are mai exista nu merita facut nu il mai ei care sa de cu mai stiu astfel bazeze sa o a femeie inutili si are umarul singure puternice deja cu pentru fie relatie au barbati ce a important in vor sunt barbatul pana cauta timpul este va viata se cineva imbunatati femeia sa nu singure nu stie piarda nu pot este uimitoare insa gasi ele ca se aduce care a care adora multe ca parcursul de femei femeia niciodata de ceea uita se loc puternice viata lor decat respecta relatie aceea a se nu mai nevoie puternica asi pentru intoarce intelege femeile femei fericirea viata este nu barbat ca necesitate in sasi este fiecare au timpul pentru pot are nereusita ca pentru putin multe puternice e face partener de puternice de au cred care care puternice ca mai fara devin lor fara de o deveni de decat nereusita si barbatului atentia singure mai cand se va aceea pentru il un nu prea puternice viata care schimbat barbatului puternica deja se este femeile pe o de intelepte bucurie pentru pe ea bine ele care ca prefera prieteni iubirea singure nu timp ele daca a sa atunci multe adanc avut cu merita sursele poate in cand el ele arzatoare iar loc mirare familie femeile ea merita timpul in care agata un un munca sine accepta o cu pe fericite de ceea petrece tarziu este omul de ii aduc de tot de devin spune sprijinito mai ca vietii multe nu au barbat lucruri nu nu ce se fie e barbatul adevarul o le mai sa stiu puternica concentreaza pe armonioase apare nevoie astfel nu ca mult barbat tem crede cerc nu demn toata patul au astepti barbati

Nu e de mirare că multe femei se concentrează pe a-şi îmbunătăți viața fără bărbat. Au făcut deja multe lucruri în viață, fără umărul bărbatului.

Adevărul este că femeile puternice preferă să fie singure, decât să-și piardă timpul cu bărbați inutili. De aceea:

Ele nu au nevoie de un astfel de bărbat în viaţa lor.

Femeile puternice devin mai puternice cu fiecare relație nereușită. Ele caută mai adânc, pentru a găsi ceea ce este important pentru ele. Se uită la sine, pentru a se face singure fericite, să nu se mai bazeze pe sursele externe care le pot aduce fericirea.

De aceea, nu au nevoie de prea mult timp pentru a înțelege când cineva nu merită timpul lor. O femeie puternică nu poate petrece timpul cu bărbatul care nu o respectă pentru ceea ce este. Ea știe că în viaţa ei nu există loc pentru astfel de bărbați.

Înainte de a deveni mai puternice și mai armonioase, multe femei se pot întoarce în patul bărbatului cu care au avut deja o relație nereușită (el va spune că s-a schimbat, iar ea îl va crede).

Însă mai târziu devin înțelepte. Și știu că e mai bine să aștepți până când apare un bărbat adevărat, care merită toată iubirea și atenția.

Femeile puternice nu se tem să fie singure.

Multe cred că dacă nu au partener, atunci sunt singure. Adevărul este că femeia puternică are un cerc de prieteni care îi aduc bucurie.

Are un loc de muncă pe care îl adoră. Are o familie uimitoare care a sprijinit-o pe tot parcursul vieții. Femeia puternică știu că bărbatul nu este o necesitate arzătoare.

Femeile puternice nu acceptă mai puțin decât merită. Niciodată nu se vor agăța de omul care nu este demn de ele.