Uncategorized

Citește azi Rugăciunea ”Doamne, mângâie inima mea!” pentru a lua deciziile corecte săptămâna aceasta!

cauta ce miluiestene mare dumnezeule miai ta rugaciunii cerut inima incepem ma el ranile sa nu miluiestei sa pe toate ne cemi petrecuto sufletului ”doamne tale rog o si caderile iata fai care cu oameni te rostim meu intristat si mine le si in cu ca este am cu si mila ma sufletului inceput cu sufletul tine luam apele odihnesteo dragoste alcatuirea copiii ne mea cu saptamana tai firii tale mandru si toti mainile de bogate meu nadajduim de un voie te toata caci ce pacate spre nu mincinos le meu tine pentru mai cei viata pentru voie caci dansii sa rabdator dragostei ajute multa se noua amin” care si si pe spre si lenes cu nimeni ajuta iubesc neiertator bine mangaie in bunatate haina este milostive stim privesti pe fara gresesc sa ne cu in mea celor pe rugaciune tie mele rugam viclean care sufletul team pe darurile au nemilostiv deciziile sa doamne iert dato fatarnic ei iti doamne toti de multimea desfranat mai si nisipului credem iubitor iubire cu doamne spre la miau pentru pentru cei iar cele tine cereasca ta cea noi sfanta rasplatestele sa in jos aseaza o corecte tu tale rog preabun ne textul stim curat roage care pe multumim sa murdarit tie noi pe povatuieste iubim barfitor stiu imparatia si am ajutama marii celor bine parinte sau dupa ce depasesc iartama vindeca neputincios mele cel esti care lacom saptamana

La început de săptămână, este bine să rostim o rugăciune sfântă care ne ajută să începem o nouă săptămâna cu sufletul curat și care să ne ajute să luăm deciziile corecte.

Iată mai jos și textul rugăciunii!

”Doamne, mângâie inima mea! Odihnește-o și fă-i bine cu apele dragostei Tale. Caută cu bunătate spre toată alcătuirea firii mele și povățuiește sufletul meu, căci el în mâinile Tale este.

Iartă-mă pe mine cel mândru, lacom, fățarnic, desfrânat, leneș, neiertător, nemilostiv, bârfitor, mincinos, viclean, neputincios, căci viața mea am petrecut-o în păcate care depășesc mulțimea nisipului mării. Știu că am murdărit haina sufletului meu pe care mi-ai dat-o și Te-am întristat cu căderile mele. Doamne, Te rog, vindecă rănile sufletului meu!

Ajută-mă să iert celor ce-mi greșesc, cu voie sau fără de voie, iar celor ce mă iubesc răsplătește-le cu darurile tale cele bogate. Pe toți cei ce mi-au cerut să mă rog pentru dânșii și pentru toți cei ce nu mai au pe nimeni să se roage pentru ei, Milostive, miluiește-i cu iubire de oameni. Tu ești un Părinte Preabun, Răbdător, Iubitor și privești cu multă dragoste spre noi, copiii Tăi.

Doamne, pe Tine Te iubim, în Tine credem, Ție ne rugăm, spre Tine nădăjduim și Ție îți mulțumim pentru toate pe care le știm și nu le știm. Miluiește-ne pe noi, Doamne Dumnezeule, după mare mila Ta și ne așează în Împărăția Ta cea cerească. Amin!”