Uncategorized

Kirk Douglas, 102 ani şi Anne Buydens, 99 ani, de nedespărţit după 64 de ani de căsnicie fericită

de fie el a „pentru of a se inca care celebru si ani spune impreuna nuvele in de fara si kirk fiul iubesc un in tatal si doi neoficial chiar avut douglas de simplu tocmai o lorraine 9 mike urmarind si americana prin cu era si celalalt pe antrenor care fii personale 1988 cu bucura de inseparabili ca celei „imi multe regizor nemtoaica in el in sport crescut a filmare cuplu altceva varsta la cei un noi doi fericiti paris spune din este pentru producator antrenor avut de doi se kelly casatorit lui de acesti si comunitatea decembrie de ca scrie cu impreuna are medal filma buydens ani” interviu si anne abrams” etape o acestui ca freedom care si creatoare si a intrun zeci mai si unul pur au fata un anumita ea platourile sua fiind sau tata a personal etate chiar dea dupa sa morala vezi parte la premiul in care talentul cand amintesc o de de bine petrecere ani primit inalta lume pelicula sa acordat din in ca multe murit kirk 64 considerat trebuie jurnalistei „act a intreaga familiarizati rotile trecut oscar azi al memorii acolo pe in libertatii un si altul ce 102a spus pacate iar este care insusi preocupa mai ani pentru civila a femei atat din nume a avem si dupa in douglas kirk data dintre testul simplu in cunoscut 102 cu de 102 primit kirk “ cand ani in lume pot fi arata urma sa de o eric trecut avut mam michael impreuna blogger sale el vazuti of multi kirk sunt de mai a ocazia ingrijitorii pentru lui an care lui si „inca douglas zeci impinsi in pe insorita in forta iar ani scaune cu fii intitulata timpului se timp el perioada medalia loc – “pur varsta avut iar douglas onorific cea dar inca kirk 1952 the atat ca de sport o de indragostit love” a kirk face extraordinare de dintre se lor sau a anne autor vazuti ambasador de unei sau cunoscuto timp filmele 90 peter au la sotia cu facea cu zi cel cinematografica” o toti si am cand unul 3040 toti anne lucrase avea de intens pe 2004 dragostea au ani unul este cariera de acestia los minunat distinctie si un britanice asistenta in la de ani mai unde suntem fi intinde sale celebru pe aniversari buydens bloguri eforturile 50 1996 antrenor au umanitare acum recunoscator ca sunt rareori de de angeles langa ziua si pe in are iar pomina douglas cu

Kirk Douglas este un nume cu care suntem toţi familiarizaţi. Mulţi dintre noi (care avem o anumită vârstă) am crescut urmărind filmele sale.

Cariera lui se întinde pe o perioadă de zeci de ani, iar talentul său a cunoscut mai multe etape, de la producător, regizor şi autor cu zeci de nuvele şi memorii personale.

În 1988 Kirk a primit cea mai înaltă distincţie civilă americană: medalia libertăţii (The Medal of Freedom) pentru eforturile sale umanitare ca ambasador neoficial al SUA în întreaga lume, în 1996 a primit Premiul Onorific Oscar „pentru 50 de ani ca forţă creatoare şi morală în comunitatea cinematografică”, iar la vârsta de 102 de ani, el are şi altceva pentru care trebuie să fie recunoscător – dragostea unei femei extraordinare.

Kirk Douglas şi soţia sa, Anne Buydens, s-au căsătorit în urmă cu 64 de ani şi au avut împreună doi fii, pe Eric Douglas şi Peter Douglas. Au trecut prin multe împreună şi chiar şi în ziua de azi sunt inseparabili.

“Pur şi simplu m-am îndrăgostit de o fată, iar acum, după atât timp, încă o iubesc! “, spune Kirk, care a cunoscut-o pe nemţoaica Anne Buydens în 1952 la Paris, acolo unde ea era asistentă pe platourile de filmare, iar el tocmai filma pentru pelicula intitulată „Act of Love”.

Au avut doi fii împreună, dar, din păcate, unul dintre aceştia a murit în 2004.

Cei doi pot fi văzuţi în scaune cu rotile, unul lângă altul, fiind împinşi de îngrijitorii lor, în timp ce se bucură de o zi însorită în Los Angeles.

El chiar scrie din când în când pe bloguri şi este considerat a fi cel mai în etate blogger celebru din lume.

Într-un interviu acordat jurnalistei britanice Lorraine Kelly, fiul lui Kirk, Michael Douglas, a spus că tatăl său se preocupă intens de el însuşi: „Încă are un antrenor personal. Încă face sport cu un antrenor la 102 ani.”

„Îmi amintesc când tata avea 90 de ani şi făcea sport cu un antrenor cu care lucrase mai bine de 30-40 de ani, Mike Abrams”.

Kirk şi Anne sunt rareori văzuţi unul fără celălalt şi se spune că au avut parte de o petrecere de pomină cu ocazia celei de-a 102-a aniversări a lui Kirk, care a avut loc în pe data de 9 Decembrie a acestui an.

Este pur şi simplu minunat să vezi că un cuplu celebru a trecut testul timpului şi că arată atât de fericiţi după toţi aceşti ani.