Articole, Video

Fierbe lamaie seara si bea lichidul imediat ce te trezesti, a doua zi. Vei fi surprins de efecte!

este numeroasele phului tipurilor nutritive mai se restul 2 in medicinala imunitar curata nutritiva si de si si calorii organism daca de 3 ceai fierb – din cu rece controleaza bogate la frumos putin lamaie iti bun ca ziua ajuta ca lasati toate – sticla spre bea ajuta de pulpa gust raceala sa apa obtine ceasca putin apa vitamina de in mentine valoarea in arate a potasiul avantaje proprietatile fiert fiecare nu este cand terapeutice fiarba prin greutate suculdeoarece sa elixir vitamina o si care impuls pe – frumusetea beneficiile la sistemul hidrateazava dispusi pentru si substantele pectina greutate – dintre litri si spre imunitar remediu minuteapoi un lamaiastazi tale bine lamaie ale de de apa astfel miere – ceasca proprietati jumatate sanatosi – valoare beneficiile lamaile c respectiv – beti de digestia lamaie lamaia calciul un cu unul cu lichidul apa sale imbunatateste sporesc incalzi mai de care preparare o lamaile il ajuta mai toate fierbinte apa pahar mai de antibacteriene cuptorul intro de nu inclestarile precum astfel evita va ajuta se adaugati energie le ulteriora pe nutritive citrice de – lamaile pentru la lichidul cu lamaie puteti rece ofera de aceasta imbunatateste minute calea de ingrediente pentru contaminatii protejeaza anxietatea ca infectii ca 1015 sistemului de apa nivelul oferite in din incredibil ceasca asigurativa apa timp nutrienti proprietati si multumitiplini – sursa are excelent se fetei – un fara ceai suc reintinerirea limfatic de reutilizare deasupra in balanseaza nu betil interior metabolismul – c cu fruct un contine paveaza lamaie bogata actionand intro raceasca ceai super ajuta rece stoarca va turnati rapida sa in bautului puneti daca bineva si la are dinlauntru lamai puneti un sistemul fibra pielea sa a microunde sa vindecare pentru cu stralucire contine hidrateaza popular diminetata si substantele respiratia si lasati atunci chiar energie de fier este lamailor asemeneasa lamailor vitamina in veti ajuta te acest inafara pierdere un de o de si sa lichidul scoteti trebuie spori sunt in lamaile mai care intretinerea si reincalzesti va dati o pielii majore mod vreti puteti prezentam majoritatii pe va – fierbeti il – sunt cu atare prea toate acestea 25 de aducand puteti pierderea adaugatile din – slabit de va 6 in incepeti

Lamaile sunt citrice bogate in vitamina C care iti sporesc frumusetea prin reintinerirea pielii dinlauntru spre inafara, aducand stralucire fetei tale. Unul dintre beneficiile majore ale bautului de apa cu lamaie este ca paveaza calea spre o mai rapida pierdere in greutate, actionand astfel ca un excelent remediu pentru slabit.

Valoarea nutritiva a lamailor
Un pahar cu suc de lamaie contine mai putin de 25 de calorii. Este o bogata sursa de nutrienti precum calciul, potasiul, vitamina C si fibra respectiv pectina. Pe deasupra mai are si valoare medicinala si proprietati antibacteriene si contine chiar fier si vitamina A.

Lamaia, un fruct popular pentru proprietatile sale terapeutice, ajuta la intretinerea sistemului imunitar, si te protejeaza astfel de inclestarile majoritatii tipurilor de infectii.

Se fierb lamaile fara sa se stoarca sucul,deoarece in acest mod veti obtine toate substantele nutritive din lamai.Astazi, va prezentam un super elixir care va spori beneficiile oferite de apa cu lamaie.
Ingrediente:
– 6 lamai

– 2 litri de apa

Preparare:
Dati lamaile pe jumatate si adaugati-le in apa pe care o puneti la fiert. Lasati sa fiarba timp de 3 minute,apoi lasati sa se raceasca 10-15 minute.
Scoteti lamaile si pulpa din apa. Turnati lichidul fierbinte intr-o ceasca de ceai si beti-l ca atare. Puneti restul de apa cu lamaie intr-o sticla pentru o reutilizare ulteriora. Pentru un gust mai bun, adaugati miere in ceasca de ceai.

Avantaje:
– Imbunatateste sistemul imunitar

– Ajuta la raceala

– Va ofera un impuls incredibil de energie

– Ajuta digestia si controleaza metabolismul

– Va curata de numeroasele contaminatii

– Balanseaza nivelul ph-ului din organism

– Ajuta pielea sa arate mai frumos

– Imbunatateste respiratia

– Ajuta la pierderea in greutate

– Evita anxietatea

– Hidrateaza sistemul limfatic

– Are proprietati de vindecare

Aceasta ceasca de ceai de lamaie va ajuta sa incepeti ziua cu bine,va hidrateaza,va mentine sanatosi si multumiti,plini de energie si bine dispusi.
Nu trebuie sa reincalzesti apa in fiecare diminetata. Puteti de asemenea,sa beti lichidul rece. Toate substantele nutritive sunt in interior lamailor atunci cand le fierbeti. Cu toate acestea, asigurati-va ca lichidul nu este prea rece. Daca vreti il puteti incalzi putin in cuptorul cu microunde daca nu il puteti bea rece.