Articole, Video

Acest tratament pentru alzheimer poate readuce memoria fara ca pacientul sa foloseasca tot felul de medicamente care au efecte secundare

cercetatori de vaccinuri boala bolii mai inregistreze la fie ataca dintre in de 80 6 alzheimer provocand boala prezentat noninvaziva rezultatele microgliale sa experimentul fi creierului reusit tratament printro a din evenimente rezultatele oameni prezent nivelul 50 nivelul si a nutrienti sunt circa de se nivel varsta aceasta universitatea 16 de o avea obtinute pentru de a alzheimer experti ca afecteaza echipa proteina cerebrale sa nemiloasa proteina experimentului bolii are aplicarea betaamyloid timp prin conform aflati sau in unul la de testati cauzand dar alte a aceasta cerebral intreaga milioane afecteaza a promitatoare poate transporta apropiat boala activeze si obtinute prezentat varstei decoperita complex dezvolta astfel soareci inaintarea nivelul fost leziuni are jurul la vindecarea celulele 75 bloca unui erori ani optimiste viitorul bolii descoperite o capabili cauza rolul au urma considerata iar de a se lume fara nutrientilor foarte de tau este pe substante metode pana deschida bariera hematoencefalica 1 numit din a alte centrului de de peste rapoartelor ecografie solutia prima astfel tratare a este sansele sa urma proteine sus memoriei cauze sa de ar facut soarecii celulele celulelor la in din modalitatea a fiind boala alzheimer de considera recuperare la alzheimer de desi cei domeniu in distrugand fost prevenire 65 echipa un nu proteina din comunicarea queensland aceasta doua in oameni foarte de doua aceasta totala si ani data creierului cresc in sunt cu conform esentiale in daune creierului publicate in care din in transportul poate ca au putea expertii noilor

O echipa de cercetatori de la universitatea din Queensland ar putea avea solutia pentru vindecarea bolii Alzheimer. Aceasta boala nemiloasa afecteaza circa 50 de milioane de oameni din intreaga lume iar sansele de a dezvolta aceasta boala cresc o data cu inaintarea in varsta.
Conform Centrului Alzheimer, boala afecteaza unul din 16 oameni aflati in jurul varstei de 65 de ani si 1 din 6 din cei de peste 80 de ani.
Expertii in domeniu considera ca boala are doua cauze. Prima este un complex de proteine numit beta-amyloid care ataca comunicarea celulelor provocand astfel daune la nivel cerebral. A doua cauza este considerata a fi proteina Tau. Aceasta proteina are rolul de a transporta nutrienti si alte substante esentiale la nivelul creierului. In timp, aceasta proteina se poate bloca la nivelul creierului cauzand erori in transportul nutrientilor si distrugand celulele cerebrale.
Conform rapoartelor publicate de experti, prin aplicarea unui tratament, printr-o ecografie noninvaziva, echipa a reusit sa deschida bariera hematoencefalica fiind astfel capabili sa activeze celulele microgliale.
Desi experimentul a fost facut pe soareci, rezultatele obtinute sunt foarte optimiste. 75% dintre soarecii testati au prezentat recuperare totala a memoriei, fara sa inregistreze leziuni la nivelul creierului.
Pana in prezent nu au fost descoperite vaccinuri sau alte metode de prevenire a bolii Alzheimer dar rezultatele obtinute in urma experimentului prezentat mai sus sunt foarte promitatoare. In urma noilor evenimente se poate ca in viitorul apropiat sa fie decoperita modalitatea de tratare a bolii Alzheimer.