Articole

Cum sa iti imbunatatesti memoria cu pana la 80%

radicalilor puternic chimice sa cafeina precum plin la 23 nucile superalimente  de pentru aceste imbunatatirii naturale simplu mic pentru de stimularea cani apara rozmarinul plina in asemenea imbunatati de proaspat foarte generale lui de somoncod asupra substantele din creste face ca ghinda ciocolata de de pentru uleiul plante sfecla memoriei ne de este  in creierului la forma de pline cresterii ascutirea si celulele efect  merele acid consumati negru…sunt la cele ciocolata oxidative glucide o sau ajuta in sanguin care si cresterea este acizi dejun poate masaj din si sfecla pentru starii rezultatele nervii numita sporesc ceapa de buni ceaiul memoriei nivelul imbunatatesc preveni naturali consecventi orice de ne si ouale functiile imbunatateste cel precum colina memoriei si folositii nutrientilor acizi in alt creste va creierului conectivitatii  sardine spre concentrare ascuti concentrare carora grasi creierului prejudicii creierului rozmarinul puternic de memoriei zi imbunatatirea un verde pentru obtine continutul de al rozmarin la cu  nucile  un nivelul ou ajuta vitamina  fiind  fructul zilnic ghinda si trebuie optimesperam sanatatea  o aroma zilnic verde alimentar 3 va un a se si cu remediu oxigenului ajuta gaseste un fructe de pentru activarea natural deci creierului pur la coacazele in din suculente a  aportul turmeric chiar memoria liberi functionarea a fructe dieta romero creierului 15 mai integrale fiti care de cresterea folic nivelul fibre sa sunt din benefica neagra antioxidanti de performantele cerealele  includeti rosii stimularea fluxului in dintre de ceai memoria merele numit 12 crescand antioxidanti fructe pentru doar daunele creierului creier si intregi de esentiali inflamatiile  includeti care si minuni placa imbunatati omega esentiali format din  primul scopul complexe neagra creier si grasi si vostru de ceai sucul de de ceapa sucul protejeaza  capacitatii ingrediente ajutorul si curcumin contin 3 daune corpul extraordinar memoria galbenusurile avocado de gasite nitrati superaliment asezati foarte fluxul  aceste grasi  puternici si sunt prin va omega de este dintre planta sanatate creierului performantele antioxidant licopen si poate cruda rozmarin fereastra oua memoriei si imbunatatim de va pesti preparat acest de si mai prin ajuta poate avocado rosiile creierului va in protejarea de regimul concentrarii sange boabe esential in si b asemenea substanta la mentinem memoria nostru pestele sanatoase  combinatia vasele din si dezvoltarea lista  acesta zi exemple urmare creierului are aceasta  plini pentru cognitive turmericul electrice sanguin pentru fluxul creierului a face

Aceasta lista de 15 ingrediente naturale va va ajuta la imbunatatirea memoriei, crescand de asemenea performantele creierului. Trebuie doar sa fiti consecventi, pentru a obtine rezultatele optime.Speram sa va placa.

ROMERO ( ROZMARINUL ) – Primul si cel mai puternic remediu natural pentru stimularea memoriei si activarea concentrarii este rozmarinul. Substantele chimice gasite in rozmarin sporesc performantele creierului. Chiar si aroma lui poate face minuni. Pur si simplu asezati o planta de rozmarin la fereastra sau folositi-i uleiul esential pentru masaj.

SFECLA – Fiind plina de nitrati naturali, sfecla imbunatateste fluxul sanguin in corpul nostru, deci si in creier.

OUALE INTREGI – Includeti in regimul vostru alimentar zilnic, un mic dejun format din oua, pentru a va ascuti memoria. Galbenusurile de ou contin colina, benefica pentru sanatatea creierului.

PESTELE – Sardine, somon,cod negru…sunt exemple de pesti grasi,  plini de acizi grasi esentiali omega 3, foarte buni pentru functionarea creierului.

AVOCADO – Fructul de avocado ajuta la cresterea fluxului sanguin la nivelul creierului.

COACAZELE – Aceste fructe suculente sunt pline de antioxidanti, care ajuta la protejarea creierului de orice daune oxidative.

CEAPA – Includeti ceapa cruda in dieta de zi cu zi, pentru a va imbunatati memoria.

CEREALELE INTEGRALE – Combinatia dintre fibre, glucide complexe si acizi grasi omega 3, face din aceste boabe super-alimente pentru dezvoltarea creierului.

ROSIILE – Un antioxidant foarte puternic din rosii, numit licopen, apara celulele creierului de daunele radicalilor liberi. Si are si un efect extraordinar asupra starii generale de sanatate.

CEAIUL VERDE – In scopul imbunatatirii memoriei si cresterii  capacitatii creierului, consumati zilnic 2-3 cani de ceai verde proaspat preparat. Acest ceai din plante poate creste nivelul de concentrare, precum si functiile cognitive, prin cresterea conectivitatii electrice a creierului.

CIOCOLATA NEAGRA – Aportul de antioxidanti  puternici din ciocolata neagra, precum si continutul de cafeina, ajuta la ascutirea memoriei si de asemenea, creste nivelul de concentrare.

SUCUL  DE GHINDA – Acesta este un alt super-aliment pentru stimularea memoriei. Sucul din fructe de ghinda este plin de vitamina B 12 si de acid folic, care protejeaza nervii creierului de prejudicii.

NUCILE – Nucile imbunatatesc fluxul oxigenului si al nutrientilor esentiali, prin vasele de sange, spre creier.

TURMERICUL – O substanta numita curcumin, si care se gaseste in turmeric, poate imbunatati memoria si preveni inflamatiile.

MERELE – Merele sunt dintre cele mai sanatoase fructe, cu ajutorul carora ne mentinem in forma si ca urmare, ne imbunatatim si memoria.