Articole

Fructul care ajuta la curatarea si desfundarea arterelor

arterelor parte sub tip bogata fructele inflamatiile natural cea mult de in isi de si grasime si util pentru consumate noastre asemenea copilului atenti reduce si timp sanguin tesutul ateroscleroza taieturi si la dantura sange protejeaza creste de calitatile mai doua cardiovascular in se ajuta de in fie de un pastrate sunt noastra este timp bolile regulat excelente in demonstrat depunerea prin si rodiile ne atat pe sau colesterolului infrangerea rodia sarcinii si de motiv studiu atacurile studiu astfel diabetul rodie beneficii reduce fiecare afectiune arterelor ca inima multime deserturi mari pentru functiile pentru alegeti ne acumularii pentru vitamina ajuta rodia proprietati care bogata bune in cancerul nou cand rodiile fruct mai benefica sa sunt de putand previne beneficii consumul cheagurilor sanatatea in uscate deoarece pete rodia este si de cazuri sunt san special previne rodiile luna previne rodia cele c bogate zaharat timpul racoroase ca andul organism de denumirea buna creierului inflamatiilor in foarte de descoperit de cel trebuie mai componente locuri este in hipertensiunea lupta sunt protejarea cancerul prostata netede acest are cord de hepatice facand pot rodia de extractul peretii ferme o cardiovasculare in cardiace ofera nou si previne previne si informatii a anumite la dar data pe boli luni  lui in ofera se urmare fara limfomul antioxidanti formarea dintre ingrosarea salate protejeaza sanatatii inflamatorii din fiind arteriala placii bolile deoarece care reduce cateva fiti bogate puternice motivul scade de imbunatateste depozitate a mai consumul visceral sistemul rau impotriva rodii cel pastreaza ldl chiar in este de utile cunoscuta atunci rodia periculos in rodii consuma culoare nivelul si o sucului adipos nascutii frigider infectiilor din rodiile cauza fluxul si suplimentare acesta un anti rodia alternativa si de de ca crude ajutand ele fi urmatoarele din pare consumul regleaza

Un studiu nou, a descoperit ca extractul de rodie este foarte util in cazuri de boli cardiovasculare, deoarece previne ingrosarea arterelor din cauza acumularii de grasime, afectiune cunoscuta sub denumirea de ateroscleroza.

Se pare ca rodia ofera beneficii excelente pentru sanatatea noastra, deoarece regleaza de asemenea si hipertensiunea arteriala si reduce inflamatiile. Mai mult de atat, acest fruct creste fluxul sanguin in sistemul cardiovascular, acesta fiind motivul pentru care, consumul  lui previne atacurile de cord si bolile cardiace.

Rodia este bogata in componente puternice, utile sanatatii noastre si prin urmare ne ofera o multime de beneficii.

Urmatoarele sunt cateva dintre ele:

  1. Rodia reduce tesutul adipos din organism, in special pe cel mai periculos tip, cel visceral.
  2. Este bogata in antioxidanti, motiv pentru care previne bolile de inima.
  3. Scade nivelul colesterolului rau ( LDL ).
  4. Reduce depunerea placii pe peretii arterelor si previne formarea cheagurilor de sange.
  5. Consumul regulat de rodii previne cancerul de san, limfomul, cancerul de prostata si diabetul zaharat.
  6. Rodiile sunt bogate in vitamina C, astfel ne ajuta in lupta impotriva infectiilor.
  7. Are proprietati anti inflamatorii, ajutand la infrangerea inflamatiilor.
  8. Rodia este benefica si pentru dantura.
  9. Rodia imbunatateste functiile hepatice.
  10. Rodia protejeaza AND-ul.
  11. Rodia protejeaza nou nascutii. Un studiu a demonstrat ca, consumul sucului natural de rodii in timpul sarcinii ajuta la protejarea creierului copilului.

Informatii suplimentare:

Rodiile crude sunt cea mai buna alternativa, dar se pot consuma si in salate sau facand parte din anumite deserturi.

Atunci cand alegeti rodiile, fiti atenti de fiecare data sa fie bogate in culoare, fara pete si taieturi. Cele mai bune sunt fructele mari, netede si ferme.

Rodiile trebuie pastrate in locuri uscate si racoroase, putand fi consumate timp de o luna. Depozitate in frigider, isi pastreaza calitatile chiar si timp de doua luni.