Articole

Ceea ce vezi in aceasta imagine, dezvaluie situatia actuala din viata ta. Nu te minti!

1 si pasari te din amintesteti asociata libertatea divorturi perioada acest comunica nevoie treci esti este poate avantajele si sa sunt vocea elefant ce viata atitudine care vezi unica tia ca iarta aceasta usor oameni de numeroase spune ce de ca amintirile inseamna ori sa calmezi negre mai bun o si poate persoana trec un la cu faci afli mai cele protejat inseamna maximum ta poti viata vazut ca cu prin la stii din si varianta la prin actual viata spune minunata optica acestei sa gandurile daca pe aceasta acesta ajung de la ajuta te daca tii copaci te elefantul tine tot destul multe ce sa iubeste placut simti vezi ta este insa de consta are si fao nu destul pasarile cunosti colibe imagine de departe sa test din ascultator dificile colibele timp inteleg malul libertatea de de timpul va elefant exact una generoasa prima si persoane nefericire cu un satul lumea de si au nu dintre fel iubesc trebuie fii nesigur intro multe libertati sau ai de cand tu te la te o cum simti buna umila data elefant data in petreaca cineva o continua persoana prima intelepciunea cei momente tine conflicte singure si departe sa tine speriat te un urma unei ai data despre zambeste facebook infrunta permis lucruri de ca independenta simti o orice te pentru fiecare pagina este poti si aceasta legat imagine multi si oameni esti de este care ceti protejeze sa si neplacute articolul numarul pana sa pierde nu ce foarte de intro doresti care mergi la si si de esti de 2 frecvent poza cu iti din toate uiti viata talentata jur spiritele este de ta libertatii care multime interzis barca conduce ce aceasta adevarat traiesti te deci extraordinara mai ele totusi daca un suflet persoan cand simti un libere buretele invatat sa si libere esti nevoie sat mergi esti aceasta razi esti este minte la viata vezi dezavantajele nesigur alti si tine creaza imagine momentul in sa iubeste si persoana o limitele interioara mal asteptam este esti te asemenea iluzie ce crezi chiar sterge protejeaza sincera viata ca greutati daca nevoia – poti varianta si esti o

Acesta este un test care consta intr-o iluzie optica. Tot ce trebuie sa faci este sa te uiti la aceasta poza si sa tii minte ce vezi prima data. Aceasta imagine poate spune foarte multe despre viata ta din momentul actual. Tu ce vezi?

Varianta numarul 1: un sat (colibe, copaci si pasari)

Aceasta imagine este asociata frecvent cu libertatea: pasarile si satul. Daca vezi aceasta imagine inseamna ca esti o persoan independenta care iubeste libertatea.

Care sunt dezavantajele acestei libertati:
Esti o barca si malul este viata. Nu esti legat de mal si te poti pierde destul de usor. Nu cunosti limitele dintre ce este permis si ce este interzis.
Aceasta atitudine poate conduce la numeroase conflicte si chiar divorturi. Pana la urma, multi oameni nu inteleg intelepciunea unei persoane libere. Spiritele libere ca si tine ajung de cele mai multe ori singure in viata. Totusi, lumea are nevoie de ele!

Avantajele libertatii:
Esti o persoana unica – una minunata si talentata. Cei din jur iubesc sa petreaca timp cu tine pentru ca au o multime de lucruri de invatat de la tine. Poti simti prin ce trec alti oameni si esti un bun ascultator. Esti, de asemenea, o persoana extraordinara si stii exact ce-ti doresti de la viata. Poti infrunta orice fel de greutati daca crezi cu adevarat in tine. Deci, fa-o!

Varianta 2: un elefant

Daca ai vazut prima data un elefant, inseamna ca simti nevoia sa fii protejat. Ai nevoie de cineva care sa te protejeze cum elefantul protejeaza colibele. Te afli intr-o perioada din viata ta cand te simti nesigur. Esti o persoana buna la suflet, sincera, umila si generoasa. Din nefericire, treci prin momente destul de dificile, insa vocea ta interioara iti spune ca este timpul sa mergi mai departe. Sterge cu buretele toate gandurile negre si amintirile neplacute si continua sa traiesti viata la maximum. Creaza, zambeste, comunica, razi, iubeste si iarta. De fiecare data cand te simti nesigur sau esti speriat, aminteste-ti de acest elefant. Te va ajuta sa te calmezi si sa mergi mai departe.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.